2016. 08. 31. - 18:28

HP Powerup Backpack - megjelenés szeptember közepén

HP Powerup Backpack - megjelenés szeptember közepén
Érdekes terméket dob piacra a HP néhány napon belül, a HP Powerup Backpack ugyanis nem más, mint egy hátizsák és egy külső akkumulátor együttese.
Nincs többé lemerült telefon, hiszen a HP Powerup Backpack segítségével útközben is lehet tölteni számos kütyü akkumulátorát. Ez a különleges holmi önmagában is egy akkumulátor, méghozzá igen nagy kapacitást, egész pontosan 22.400 milliamperórát birtokol. Kialakításának köszönhetően biztonságosan és praktikusan elhelyezhető benne akár 17,3 hüvelykes képátlóval rendelkező laptop, amit a csomag részét képező kábelnek, valamint kétféle adapternek hála akár túrázás közben is elláthatunk energiával.

HP Powerup Backpack
 
Okostelefon és táblagép szintén nem jelent gondolt a HP Powerup Backpack számára, hiszen két micro USB kábel áll rendelkezésre, melyek egyidőben történő töltésre is alkalmasak. Biztonsági elem is helyet kapott, méghozzá egy beépített hőmérséklet-mérő, nehogy a túlhevülés kárt tegyen az eszközökben vagy a hátizsák saját akksijában. Sőt, találhatunk egy esővédő huzatot is a tartozékok között, és maga a táska is olyan kialakítású, hogy a lépések okozta rázkódások ne okozzanak problémát a benne lévő kütyüknek.

A HP Powerup Backpack akkumulátora táblagépek esetén akár 3, okostelefonok esetén pedig jobb esetben 10 töltésre is alkalmas. Az Amazon webáruházban már elő lehet rendelni, forgalmazása szeptember 14-én kezdődik meg. Ára 199,99 amerikai dollár, mely nagyjából 55.000 forintot jelent.

Fotó: amazon.com
 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.