2017. 08. 04. - 18:35

Jabra Elite Sport - vízálló vezeték nélküli fülhallgató fitnesz-funkciókkal

Jabra Elite Sport - vízálló vezeték nélküli fülhallgató fitnesz-funkciókkal
A kiváló minőségű hangeszközeiről híres Jabra egy kiváló vezeték nélküli fülhallgató bemutatásával kezdte meg az augusztust, mely nem más, mint a Jabra Elite Sport.
A Jabra Elite Sport elsősorban fülhallgató, másodsorban viszont egy nem akármilyen fitnesz-eszköz. A 90% fölötti pontosságra képes beépített pulzusmérő ugyanis csak a kezdet, a kapcsolt alkalmazással olyan hasznos tulajdonságok is elérhetőek, mint a versenyidő-számító, a A VO2 max mérő, vagy éppen a valós idejű edzésterv-diktáló a gyakorlatok pontos menetének betartása érdekében.


Jabra Elite Sport
 
A vezeték nélküli füles Android és iOS rendszerekkel tud együttműködni Bluetooth 4.1 kapcsolaton. A szerkezet basszusban és mélyhangokban is kiváló, emellett passzív zajszűréssel és IP67 minősítése okán víz- és porállósággal rendelkezik. A mikrofon szintén zajszűrővel van ellátva, hogy telefonbeszélgetésre ugyanolyan tökélesen hasznosítható legyen, mint zenehallgatásra. Háromtengelyű gyorsulásmérője pontos aktivitásmérést biztosít, akkumulátora pedig 200 órányi készenlétre és 4,5 órányi sztereó zenehallgatásra nyújt lehetőséget. A fülhallgató tokja egyben a töltője is, ennek akkumulátora kétszer teljesen újra tudja tölteni őket.

A Jabra Elite Sport augusztustól fekete színben 130.000 forint körüli áron debütált hazánkban.

Fotó: jabra.com
 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.