2017. 01. 27. - 19:23

LeEco Liveman C1 - pehelykönnyű 4K-s akciókamera

LeEco Liveman C1 - pehelykönnyű 4K-s akciókamera
A LeEco a bivalyerős, ám olcsó okostelefonok terén már letette a névjegyét, most pedig egy új piacra, méghozzá az akciókamerákéra is betört a LeEco Liveman C1-gyel.
A kínai LeEco első akciókamerája lett a LeEco Liveman C1, és rosszabb kezdetet aligha kívánhatnánk. A készülék ugyanis mindössze 67 grammot nyom, 40 méter mély vízbe is le lehet merülni vele, kétféle öntapadó tartóval rendelkezik, akkumulátorának kapacitása pedig 1.050 milliamperóra. A felvételeket microSD memóriakártyára lehet rögzíteni, melyeket aztán USB-n keresztül továbbíthatunk a számítógépre, vagy a HDMI-csatlakozón keresztül rögtön a tévére is köthetjük.

LeEco Liveman C1
LeEco Liveman C1
 
A 16 megapixeles, 140 fokos széles látószögű optika a beépített G-szenzorával akár 4K felbontású videókat is képes rögzíteni 30 fps mellett. Ezt eddig egyetlen kínai akciókameránál sem sikerült megvalósítani. Hasznos funkciónak számít, hogy a szerkezet képes beindítani a felvételt akkor, ha mozgást érzékel.

A LeEco Liveman C1 oldalán a piros felvételgombon kívül Wi-Fi és funkciógombok helyezkednek el, hátulján pedig egy 1,8 hüvelykes TFT-érintőképernyő. A kamera forgalmazása január végén kezdődik meg Kínában, ára 1.499 jüan, vagyis kb. 64.000 forint lesz.

Fotók: gizchina.com
 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.