2016. 05. 30. - 18:45

LG Action CAM - sikergyanús akciókamera 4G-vel

LG Action CAM - sikergyanús akciókamera 4G-vel
Az akciókamerák iránti fokozott érdeklődést kihasználva a dél-koreai LG elkészítette a maga első ilyen készülékét, mely az LG Action CAM nevet kapta.
Az LG Action CAM egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a 4G/LTE-támogatás, ami lehetővé teszi például azt, hogy okostelefon vagy bármilyen más eszköz nélkül, közvetlen módon továbbítsa élőben a felvételeket a YouTube Live-ra. De nem ez az egyetlen vezeték nélküli funkció, hiszen rendelkezésre áll a 3G, a Wi-Fi 802.11 b/g/n, a Bluetooth 4.1 és a GPS is, valamint a vezetékes területet az USB Type-C 2.0 csatlakozó képviseli.

LG Action CAM
LG Action CAM
 
A lényeg, tehát a képrögzítő egység 12,3 megapixeles, és 150 fokos széles látószögű optikával bír. A videófelvételek Ultra HD felbontásban 30fps-sel, Full HD-ban 60fps-sel, HD-ban pedig 120fps-sel készülnek, valamint az élő közvetítéshez HD felbontás használható 30fps-sel. A 2GB RAM mellett 4GB ROM került a belsejébe, utóbbihoz csak az operációs rendszer fér hozzá, a felvételekhez maximum 2TB-os microSD memóriakártyát lehet alkalmazni.

Az IP67 minősítésű, azaz por- és cseppálló LG Action CAM akkumulátora 1.400 milliamperóra kapacitású. A világosszürke színű szerkezet mérete 35 x 35 x 77,9 milliméter, súlya 95 gramm. Megjelenését és árát illetően egyelőre nincs konkrét adat a gyártó részéről, de a hírek szerint Dél-Koreában valamikor júniusban már piacra fog kerülni.

 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.