2016. 11. 28. - 09:38

Nintendo Switch - játékkonzol/táblagép hibrid érkezik tavasszal

Nintendo Switch - játékkonzol/táblagép hibrid érkezik tavasszal
A játékkonzolok úttörője, vagyis a Nintendo a Wii után visszatért, méghozzá egy nem is akármilyen masinával: egy játékkonzol/tablet kettősről van szó, mely a Nintendo Switch nevet kapta.
Még októberben mutatta be hivatalosan a Nintendo azt a játékkonzol/táblagép hibridet, amely az ígéretek szerint valamikor 2017 márciusában kerül majd a boltok polcaira. A Nintendo Switch két oldaláról a játékvezérlők egyszerűen lecsatlakoztathatóak, így lesz belőle tablet. Sőt, a Switch Dock-nak köszönhetően még televízióval is párosítható.


Nintendo Switch
 
A készülék belsejében Tegra processzor ketyeg egy NVIDIA GPU-val az oldalán, mely utóbbi ugyanazt az architektúrát képviseli, mint a GeForce játékos videokártyák. A nagyfelbontású kijelzővel szintén a felszereltség része, mint ahogy a hátsó kitámasztó, valamint a játékkártyák számára fenntartott foglalat. Az arra alkalmas játékok lehetővé teszik, hogy az egyik oldalról leválasztott Joy-Con vezérlőt az egyik játékos használja, míg a másik oldalit a párja, így egymás ellen is próbát lehet tenni.

A Nintendo Switch várható ára és a megjelenésének pontos dátuma egyelőre még nem ismert.

 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.