2016. 04. 30. - 18:32

Philips SpeechAir - okosdiktafon 360 fokos mikrofonnal

Philips SpeechAir - okosdiktafon 360 fokos mikrofonnal
A Philips SpeechAir jó példa arra, hogy nem csak egy telefon, egy televízió vagy éppen egy óra tud okos lenni, hanem egy hangrögzítő eszköz, azaz egy diktafon is.
Egyetemi előadások, üzleti megbeszélések, interjúk... csak néhány olyan lehetséges terület, ahol egy diktafon jó szolgálatot tud tenni. A Philips SpeechAir pedig ilyen célokra különösen jó választás, hiszen ez egy olyan okos eszköz, melyet kifejezetten a professzionális hangrögzítésre, illetve a hanganyagok tárolására és továbbítására fejlesztettek ki.

 
Az Android 4.4 KitKat operációs rendszert futtató készülék 360 fokos mikrofonnal rendelkezik, tehát a tér minden irányából képes észlelni a hangokat, ezt a képességet pedig egy beépített hangfelismerő rendszer segíti. A felvételi módok között szerepel a DSS Pro és a PCM, míg a lejátszás a beépített hangszórón és a 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozón át egyaránt megoldható.

A 4 hüvelykes, 480 x 800 pixeles felbontású érintőképernyőn túl a szerkezet kétmagos, 1,6GHz-es Cortex-A9 processzorral, 1GB DDR3 RAM-mal és 16GB belső memóriával rendelkezik. 5 megapixeles kamerája autofókuszos és LED-vakus, 2.700 milliamperóra kapacitású akkumulátora pedig 12 órányi működést és 97 órányi készenlétet biztosít. A microUSB 2.0 csatlakozóval ellátott diktafon Wi-Fi 802.11 a/b/g/n és Bluetooth 4.0 funkciókkal is büszkélkedhet.

A Philips SpeechAir megjelenéséről és várható áráról egyelőre nem közölt információt a gyártó.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.