2016. 12. 27. - 16:03

Samsung Gear S3 - ennyi az ára Magyarországon

Samsung Gear S3 - ennyi az ára Magyarországon
A Samsung még novemberben kezdte meg az új Samsung Gear S3 okosóra forgalmazását a tengerentúlon, nemrég viszont néhány magyarországi webshop kínálatában is felbukkant már.
A Samsung Gear S3 két különböző modellben érhető el, a kettő között pedig a legszembetűnőbb eltérés a kinézetben fedezhető fel: a "classic" jelzővel illetett variáns elegáns, letisztult és konzervatív megjelenést nyújt, míg a "frontier" változat lazább, sportosabb, fiatalosabb stílust képvisel. Emellett van még egy lényeges eltérés: a classic csupán Wi-Fi-n keresztül tud csatlakozni a hálózatokhoz, ám a frontier 4G/LTE támogatást is kapott. Utóbbi segítségével hívásokat bonyolíthatunk, de akár üzeneteket is küldhetünk anélkül, hogy a telefont kivennénk a zsebünkből.


Samsung Gear S3
 
Az IP68 minősítésű, azaz por- és vízálló Gear S3 okosórák 1,3 hüvelykes, 360 x 360 pixeles felbontású, Circular Super AMOLED Always On érintőképernyővel rendelkeznek. A motorház egy kétmagos, 1GHz-es processzort, 768MB RAM-ot, 4GB belső memóriát, illetve egy vezeték nélkül tölthető, 380mAh kapacitású akkumulátort rejt magában, mely akár 4 napnyi használatot képes biztosítani egyetlen feltöltéssel. A beépített hangszóróval is bíró szerkezeten 2.3.2-es verziójú Tizen szoftver fut.

A már említett 4G/LTE támogatás tehát csak a frontier modell sajátossága, a Wi-Fi 802.11 b/g/n, a Bluetooth 4.2, az A-GPS/GLONASS, az NFC és az MST viszont a classic-nál is fellelhető. Mint ahogy a gyorsulásmérő, a giroszkóp, a pulzusmérő, a barométer és a környezetifény-érzékelő, sőt, még a 46 x 49 x 12,9 milliméteres méretek is közösek, súly tekintetében viszont a classic nyert, mivel ez csak 57 gramm, szemben a frontier 62 grammjával.

A Samsung Gear S3 okosóra ára Magyarországon 116.900 forintnál kezdődik, de ez csak a classic-ra igaz. A frontier modell picit drágábban, 132.990 forinttól érhető el.

 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.