2016. 10. 12. - 18:21

Sony PlayStation 4 Pro - közel a megjelenés, és már ismert az ár is

Sony PlayStation 4 Pro - közel a megjelenés, és már ismert az ár is
Már nem kell sokat aludni ahhoz, hogy a konzolok szerelmesei számára egy új hajnal virradjon, hiszen már úton van Magyarország felé a Sony eddigi legerősebb multimédiás játékgépe, a Sony PlayStation 4 Pro.
Már a 4K felbontást is támogatja a Sony PlayStation 4 Pro, így elképesztően részletgazdag, tűéles és gyönyörű színekkel bíró képet tud továbbítani a 4K felbontású televíziók felé, legyen szó játékokról vagy filmekről. Ehhez, és persze a kiváló teljesítményhez hozzájárul az AMD nyolcmagos, Jaguár névre keresztelt x86-64 processzora és az AMD Radeon-alapú grafikus motor a maga 4.20 TFLOPS-jával. Mindemellett a motorháztető alatt található még 8GB GDDR5 RAM és egy 1TB-os merevlemez is.


Sony PlayStation 4 Pro
 
Az új PlayStation lehetőséget biztosít arra, hogy Netflixről vagy YouTube-ról streameljük a filmeket vagy sorozatokat, akár 4K felbontásban, felskálázás útján is. A készülék Wi-Fi funkciója a 2,4GHz-es és az 5GHz-es sávot egyaránt képes biztosítani. Az 1080p Share Play a barátokkal történő megosztott játékot, az 1080p Remote Play pedig a távoli játékot teszi lehetővé, utóbbi által egy kompatibilis eszközre stremelhetőek a játékok.

A 327 x 295 x 55 milliméteres méretű és 3,3 kilogramm súlyú Sony PlayStation 4 Pro oldalán három nagysebességű USB 3.1 Gen1 csatlakozó fedezhető fel, de nem kell nélkülözni a DVD/Blu-Ray optikai meghajtót sem. A konzol november 10-én érkezik meg a nagyobb elektronikai áruházakba, ára pedig 134.990 forint lesz.

 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.