2016. 06. 10. - 18:42

Xiaomi Mi Band 2 - új egészségőr a fronton

Xiaomi Mi Band 2 - új egészségőr a fronton
Egy népszerű okoskarkötő, vagyis a Xiaomi Mi Band hasonlóan népszerűnek ígérkező utódja lépett a színre június első napjaiban, mely nem más, mint a Xiaomi Mi Band 2.
Fitnesztevékenységekhez, például futáshoz és kerékpározáshoz kitűnő társnak ígérkezik a Xiaomi Mi Band 2. Emellett az okoskarkötő képes arra is, hogy információkat gyűjtsön az alvási szokásainkról, ezáltal egészségesebb élet felé terelgetheti a tulajdonosát.

A pontos idő mellett a kifinomult érzékelőinek hála számon tudja tartani a lépéseinket, de a pulzus mérésére is ugyanúgy alkalmas. Az IP67 minősítés okán ellenáll a víznek, így egy hirtelen jött eső sem képes kárt tenni a szerkezetben. A 0,42 hüvelykes OLED-kijelző karcolásmentes bevonattal, valamint ujjlenyomat-taszító réteggel rendelkezik.

Xiaomi Mi Band 2
Xiaomi Mi Band 2
 
A mindössze 7 gramm súlyú Xiaomi Mi Band 2-t Bluetooth 4.0 LE vezeték nélküli funkcióval látták el, ennek köszönhetően képes összekapcsolódni okostelefonokkal vagy táblagépekkel. 70 milliamperórás akkumulátora elsőre kevésnek tűnhet, ezzel szemben 20 napnyi készenléti időt tud biztosítani.

A színválaszték igen széles, feketétől kezdve a kéken át a narancssárgáig számos változatban elérhető lesz. Forgalmazása Kínában már június 7-től megkezdődött, Európába érkezésére néhány hetet még biztosan várni kell. A Xiaomi Mi Band 2 ára 149 kínai jüan, ami kb. 6.000 forintot jelent.

Fotók: mi.com
 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.