2018. 09. 27. - 12:25

10 trükk az okos fürdőszobai tároláshoz

10 trükk az okos fürdőszobai tároláshoz

Ha ügyesen rendszerezzük a dolgokat és okos tárolási technikákat alkalmazunk, könnyedén rendet tarthatunk a fürdőszobában, ráadásul még ízléses belső teret is kialakíthatunk!

Amennyiben már régóta törjük a fejünket azon, hogyan lehetne a fürdőszobánk szebb, rendezettebb, kényelmesebb, íme néhány trükk, melyek segítségével egészen más érzéssel lépünk majd be a helyiségbe.furdoszoba_nagy_vagott1
 
1.A kellékeknek legyen meg a saját helyük: a fürdő szekrényében vagy egy nem túl feltűnő sarokban, polcrendszeren alakítsuk ki a kifejezetten tisztítószerek helyét.
 
Tegyük mindent egy vödörbe vagy tároljuk becsukható helyen, dobozban, lavórban, esetleg falra akasztható alkalmatosságon. Máris nem kell annyit keresgélnünk, ha meg kell tisztítani valamit.
 
2.Kompakt kiszerelések: a lógó drótok helyett érdemes kezünk ügyében elektromos fogkefét/borotvát tartani, amelyet könnyű tárolni és sok helyet sem foglal.
 
3.Ha nélkülöznünk kell a fali fogasokat, tartókat, érdemes a mosdó alatti helyet okosan használni: vegyünk mutatós kosarakat, a törölközőket pedig összetekerve tartsuk bennük.
 
4.A hajszárítónak, hajvasalónak találjunk megfelelő, jól elérhető helyet: jó megoldás például a mosdó alatti szekrény belső felére egy tartót akasztani, amelybe könnyedén belefér mindkettő és plusz helyet sem foglal.
 
5.Még a wc-papír is mutathat jól, ha szépen elrendezzük: egy, a bútor színéhez alkalmazkodó tárolóban akár 5 tekercset is tarthatunk a vécétartály tetején.
 
furdoszoba_nagy_vagott26.Műanyag vagy fém tárolók a szekrények belső részére: hasonlóan a hajszárítóhoz, egyéb eszközöket is tarthatunk szem elől elzárva, ha a szekrény ajtó belső felére tárolókat akasztunk vagy tapasztunk.
 
7.Szerezzünk be olyan szekrénykét, amely nemcsak gurítható, de oldalról nyíló, mély fiókokkal is rendelkezik. Csodás lehetőséget nyújt a legkülönfélébb apróságok tárolására.
 
8.Okos megoldás összegyűjteni az ugyanazon célra használandó termékeket egy tálcára, dobozva, tartóba és így tartani őket a szekrényben: ilyen a folyékony szappan, a testápoló, a sampon és az arckrém is – no meg a fültisztítók.
 
9.Polcokat a fürdőben is bátran alkalmazhatunk, akár magas és álló változatban is, ugyanis erre kitűnően lehet pakolni és felfelé terjeszkedünk. Lényeg csak az, hogy figyeljünk a stílusra, legyen összhangban a fürdő megjelenésével.
 
10.A zuhanyfüggöny tartóját szintén alkalmazhatjuk tárolásra: ahol nem huzigáljuk állandóan, oda nyugodtan felakaszthatunk tárolókampókat a szivacsnak, tusfürdőtartónak.
 
Fotó: goodhousekeeping.com
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo