2020. 02. 24. - 12:10

8 tipp – így varázsoljunk több helyet a gardróbban!

8 tipp – így varázsoljunk több helyet a gardróbban!

Függetlenül attól, hogy nagyobb vagy kisebb, a gardrób befogadóképességét apró trükkökkel jelentősen növelni is lehet. Ráadásul megfizethető ötletekkel.

Örök probléma, hogy a ruhák és a kiegészítők túl sok helyet foglalnak. Nem számít, hogy besétálhatunk a gardróbba, vagy valóban kisebb méretű szekrényről van szó, a szekrény-szervező ötletek mindig jól jönnek.
 
Lássuk, milyen módon növelhetjük a helyet gardóbunkban.
 
1.Tegyünk be több elválasztó címkét: akár mi magunk is kinyomtathatjuk őket, s mindegyik kártyára másik név kerül majd: ingek, pólók, pulóverek felirattal például. Akasszuk be őket az adott ruhasor elé, s máris jobban fogjuk tudni, hol keressük a kérdéses holmit.
 
2.Alkalmazzunk berakható tartót: a vékony rudakból készült tartó, melyet a fiókba csúsztathatunk be, könnyen elrejtik a cipőket, papucsokat, s elegendő lenyitni.
 
A szekrényeket további lehetőséggel láthatjuk el apró trükkökkel
A szekrényeket további lehetőséggel láthatjuk el apró trükkökkel
 
3.Vegyük igénybe zuhanyzófüggöny-gyűrűk segítségét: amennyiben sálakból, kendőkből több van, érdemes őket zuhanyfüggöny-gyűrűre lógatni és így betenni a szekrénybe, a vállfatartó rúdra.
 
4.Használjunk ki a függőleges teret: miután a szekrényrendszert kialakítottuk, még mindig maradnak helyek, ahová felragaszthatunk tapadó- vagy sima kampókat, nyakláncok, sálak, övek és pénztárcák felfüggesztésére.
 
5.Alkalmazzunk újrahasznosítható címkéket: egy megosztott szekrényben érdemes feliratokat használni, hogy mindenki tudja, melyik tárolóban, polcon találhatók a saját pólói, kiegészítői.
 
6.Lógassuk fel kedvenc kiegészítőinket: a kampók a legjobb megoldások, ha táskákat, kalapokat, sapkákat, nyakláncokat akasztanánk fel. Ráadásul, ha szép sorba rendezik a holmikat, még mutatós is lesz.
 
7.Akasszuk fel a napszemüvegeket: a napszemüveg-tartót egy egyszerű parafatáblából is elkészíthetjük, melyre apró rajzszögeket szúrunk – ezekre tökéletesen fellógathatók a szemüvegek!
 
8.Fiókokba további tárolókat: ha szervezett szekrényt akarunk, érdemes a fiókokba további tárolókat helyezni, amelyek tökéletesen elrejtik a bizsukat.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.