2022. 04. 11. - 12:49

A kanapévásárlás és lakberendezés jövője: az augumented reality

A kanapévásárlás és lakberendezés jövője: az augumented reality
Manapság, akár online, akár üzletben vásárolunk, a legkorszerűbb megoldásokkal találkozunk, amelyek megkönnyítik a választásunkat. Ilyen például a kanape-shop.hu modern kanapétervező szolgáltatása, melyben egy egyedülálló innovatív technológia segítségével valós időben, a kiterjesztett valóságban (AR, vagy Augumented Reality) tekinthetjük meg a megtervezett ülőbútort.
 
A tökéletes kanapé kiválasztása igazi feladat, hiszen nemcsak elegendő helyet kell biztosítania, de a szoba stílusához is illeszkednie kell, továbbá a megfelelő modell megtalálása igencsak időigényes lehet. A kanapé ideális méretét a család tagjainak száma és annak a helyiségnek a területe határozza meg, amelyben el kívánjuk helyezni.
 

Fotó: Sunn tervezhető kanapé. kanape-shop.hu
 
Sok embernek nehéz elképzelni, hogy mutat egy ülőgarnitúra különböző huzatokkal és színekben, vagy egy tervezhető sarokgarnitúra a különböző összeállításokkal. Annak eldöntése pedig, hogyan fog mutatni ez az otthonunkban, igazi kihívás lehet. A legjobb lenne, ha minden kiválasztott kanapét nappalink környezetébe helyezhetnénk. Szerencsére ez nem a jövő, hanem a jelen!
A legmodernebb technológiának köszönhetően egy tervezhető kanapé különböző moduljait konfigurálhatjuk a huzat színének egyidejű megváltoztatásával, mely nagyban segíti a testreszabott vizualizációk elkészítését otthonunkban.

 
Az egyik legmodernebb technológia segítségével a kiterjesztett valóságban, az ország bármely pontján előre egyeztetett időpontban a kárpit anyagának egyidejű megtapintásával, kényelmesen, a saját otthonunkat valós terében láthatjuk hogyan mutat a megvásárolni kívánt ülőgarnitúra a kanape-shop.hu 3 dimenziós kanapétervező szolgáltatásával.
 

Fotó: Cooper relax kanapé. kanape-shop.hu
 
Kiválaszthatunk egy sarokülőt kész konfigurációban, vagy egy virtuális varázsló segítségével megtervezhetünk egy sarokkanapét egy adott helyiséghez, így a bútor vásárlása előtt ellenőrizhetjük, hogyan fog kinézni egy adott modell nappalinkban. Zöld színű ágyazható kanapét szeretnénk, vagy egy elektromos relax sarokgarnitúrát tekintenénk meg mélykék kárpittal? Ez többé nem probléma!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.