2019. 08. 27. - 12:30

A legjobb polc-megoldások helymaximalizáláshoz

A legjobb polc-megoldások helymaximalizáláshoz
Egy megfelelően funkcionáló szobában a jó tárolás kulcsfontosságú. Ehhez nagy szükségünk van maximális helykihasználást biztosító polcokra. Milyet érdemes választani?
Ha azt szeretnénk, hogy szobáinkban kellő mennyiségű hely legyen és megfelelő helykihasználás, igen fontos a jó polcok beszerzése. Lehetnek azok felszögelhető vagy álló polcrendszerek, a lényeg, hogy a felfelé terjeszkedő tárolás mutatós és funkcionális legyen.

Az ún. moduláris polcok kiváló lehetőségeket kínálnak ahhoz, hogy a tárolás maximálisan megoldottá váljon, mégis dekoratív látványban legyen részünk a tárgyak elhelyezése mellett. 
 

Akár padlótól mennyezetiig terjedő könyvtárba, akár lemezgyűjtemény tárolóegységbe, akár falra szerelhető szekrénybe szeretne befektetni, a moduláris polcok szépsége vonzó, ráadásul maguk a modellek testreszabottak, s saját költségvetésünknek megfelelően alakíthatóak.
 

A moduláris polcok ​​fókuszt teremtenek a helyiségben, mutatósan összehozva a formát és a funkciót. Sokaknál a megjelenésük fontosabb, mint a tárolási kapacitásuk, noha ezek a polcrendszerek mindkét téren élen járnak.
 

Többségük kocka alakban kapható, lehetővé téve számunkra, hogy tárolórendszerünket alulról felfelé építhessük, többféle formában. Így az egyszerűbbektől a trükkösebb összeállításokig bármilyet kialakíthatunk, szobánk terének megfelelően.

A legjobbak közül néhányat képen is megtekinthetünk. Válogassunk bátran!

Fotó:  Skandium, Go Modern, Tylko, Ikea, Store

B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo