2022. 02. 11. - 14:58

Ajtónyitás okosan

Ajtónyitás okosan

A digitalizáció az otthonainkban is jelen van már, a piacon pedig egyre népszerűbbek az intelligens ajtózárak. 

A legújabb technológiai újításoknak köszönhetően a zár ma már több, mint csak egy ajtózár. Egyre növekszik az igény a világon az okos otthoni eszközökre, és a lakások biztonságának növelésére. Az intelligens ajtózár biztosítja a hagyományos ajtózár biztonságát, viszont intelligensebb technológiával és fizikai kulcs nélkül. 
 
Az intelligens ajtózár hátrányai és előnyei
 
Hátrányok: nyilvánvalóan jóval többe kerül egy okos zár, mint a hagyományos, egyes ajtózárak hub- ot igényelnek, mert vezeték nélkül, Bluetooth-on keresztül működnek. 
 
Előnyök: az intelligens zárak egyszerű, kulcs nélküli belépést biztosítanak, lehetővé teszik a testreszabható hozzáférési kódok használatát, biztonságosak, megbízhatóak. 
 
 
Íme néhány modell, melyek most a legújabbak a piacon
 
Schlage Sense Smart Deadbolt + Handleset- Ez a párosítás a Schlage intelligens zárócsapja által kínált előnyöket teszi lehetővé, és hozzáadja őket a mellékelt fogantyúhoz. A Schlage Sense Smart Deadbolt zökkenőmentesen működik az Schlage Sense alkalmazással, amely elérhető az Android és az Apple eszközökhöz.

Schlage Sense Smart Deadbolt + Handleset

Kwikset Kevo-hoz nyíló Bluetooth Smart Lock- Kwikset Kevo A Gen Bluetooth Smart segít  (Bluetooth 4.0 kompatibilis eszközzel), hogy amíg otthon tartózkodunk a Kevo smart zár Bluetooth-tartományában, teljes mértékben ellenőrizhetjük az ajtó zárolását / feloldását.

Kwikset Kevo-hoz nyíló Bluetooth Smart Lock

SoHoMiLL YL 99 Kulcs nélküli elektronikus billentyűzár- A SoHoMiLL billentyűzár nagy terhelésű, rozsdamentes acél kivitelben készült, amely mindenféle időjárásnak ellenáll. Az intelligens zár mind a bal, mind a jobboldali ajtókhoz illeszkedik. Különböző kódok állíthatók be: egy fő kód, egy átjárási kód és legfeljebb nyolc egyedi felhasználói kód.

SoHoMiLL YL 99 Kulcs nélküli elektronikus billentyűzár

Mindent összevetve, az intelligens ajtózárak nagymértékben megkönnyíthetik életünket, nem kell előkeresnünk fizikai kulcsainkat, melyeknek megtalálása sokszor feszültséget indukál. Egyszerű  módon bejuthatunk otthonunkba és aludhatunk el nyugodtan, tudván, hogy egy új fejlesztésű okos zár gondoskodik biztonságunkról. 
 
G.B.
 
 
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.