2021. 12. 22. - 11:50

Apró faház az óceán mellett – így is lehet nyaralni

Apró faház az óceán mellett – így is lehet nyaralni

Valóságos luxus szállást és lélegzetelállító óceáni kilátást biztosítanak az új, környezetbarát ausztrál mini faházak.

Egyedi lakberendezési ötlet: környezetbarát miniházzal csalogatja a turistákat Dél-Ausztrália, ahol Lincolntól 30 kilométerre, az óceánparton foglal helyet a Yambara elnevezésű üdülőhely egy félreeső partszakaszon.
 
A dizájnja a környező tájból merít ihletet. Lényegében egy apró luxuskabin,  mely kiterjedt üvegezéssel készült, így az itt megpihenőket semmi sem gátolja abban, hogy folyamatosan az óceánra lássanak, illetve a ház környékén élvezzék a napsütést és a friss levegőt.
 
Páratlan kilátással és a nomád helyszínen luxussal várja lakóit az apró ház
Páratlan kilátással és a nomád helyszínen luxussal várja lakóit az apró ház
 
A ház mindössze 100 méterre található a saját strandtól, de igen hamar el lehet innen jutni a közeli Sleaford-öbölbe, a bálnavadászok útjára és a Lincoln Nemzeti Parkba, minden irányban lenyűgöző a kilátás.
 
A Yambarát az Eyre.Way valósította meg - barngarla nyelven, mely az őslakosoké, azt jelenti: távol.
 
A hely teljes elzártságot és megalkuvást nem ismerő luxust kínál, mindezt egy kis kabin formájában. A 8 x 3 m-es lakóhelyet egy helyi tervezővel, valamint Duncan Moore-ral együtt alakították ki. A házacska gyönyörűen elhelyezett és kiterjedt üvegfelülettel rendelkezik.
 
A semleges tónusok a melegséget és a kifinomultságot kölcsönző anyagokkal párosulva modern és letisztult pihenőteret hoznak létre, ideális helyszínt kínálva az elvonuláshoz.
 
Fotó: eyreway.com
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.