2021. 08. 24. - 09:31

Bársonyos kényelem az otthonodban - Gyönyörű étkezőszékek

Bársonyos kényelem az otthonodban - Gyönyörű étkezőszékek

A megfelelő étkezőszék kiválasztása néha nehezebb, mint gondolnánk. Különösen azért, mert nem csak a megjelenés, de komfortosság is rendkívül fontos szempont. 

Nem mindegy, hogy a nagy családi étkezések milyen kényelmes széken zajlanak, igaz? Te is találkoztál már azzal a jelenséggel, hogy a szék egyre kényelmetlenebbé válik egy adott idő után? Nos, mutatjuk a megoldást legújabb cikkünkben.

 
Bemutatjuk azokat a bársony étkezőszékeket, amelyek méltó bútorai lesznek az álométkezőnek. Hű társak, melyeken ülve órákkal később sem érzed kényelmetlenül magad. Ugyanakkor igyekeztünk olyan bútorokat összegyűjteni, amelyek megjelenésükben is tündökölnek. Lássuk tehát 2021 legmenőbb étkezőszékeit.
 
Linea Velvet karosszék fekete

A fekete töretlen eleganciája soha nem megy ki a divatból a lakberendezés világában. Mind a modern, mind pedig a skandináv stílusú enteriőrbe remekül illeszkedik. 
lineavelvet_karosszek

Hals II

A szürke hasonlóan a feketéhez, egy igazán népszerű és divatos szín. Szintén bársonyból készült, ezért számíthatunk rá, hogy rendkívül kényelmes szék lesz, azontúl, hogy követi a népszerű lakberendezési trendeket. 

Azalia

Soron következő székünk nem csak megjelenéséből adódóan számít igazi különlegességnek. Ülése 180 fokban forgatható, így tökéletes rugalmasságot biztosít használat közben. Bársony ülőfelülete rendkívül kényelmes, ráadásul már az első pillanatban feltűnik, hogy egy olyan székkel van dolgunk, amelyen akár órákon át komfortosan ülhetünk.

Edward

Íme a töretlen barokk elegancia büszke képviselője, az Edward, amely mind a klasszikus, mind pedig a barokk stílusú enteriőrben kiválóan megállja a helyét. Tökéletesen ideális a lakossági felhasználáson túl hotelekbe és kastélyszállókba egyaránt. Egy biztos. Ebben a székben nem fogod kényelmetlenül érezni magad egy percig sem!

Arco

Kifejezetten a modern irányzat képviselője. Már ránézésre sem tűnik unalmasnak, vonalvezetésének köszönhetően igazán kellemes látványt nyújt. A Curry és fekete színkombináció pedig a divat és az elegancia ízléses kombinációját adja.

Roksana

A bársonyos kényelem egyértelmű képviselője. Ha a tökéletes étkezőszéket keresed, már meg is találtad. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, ezért garantáltan hosszú éveken keresztül megőrzi majd tökéletes minőségét.

Trix 

Az egyik legnépszerűbb étkezőszék a piacon. Már az első találkozáskor garantáltan imádni fogod. A háttámla már ránézésre is kényelmesnek tűnik, amelyet a használat kiválóan vissza is igazol.

trix_karosszek

Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk téged legújabb cikkünkkel, ha új szék vásárláson gondolkodnál! 

BG

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.