2021. 06. 21. - 11:35

Dekorációnak is beillik az akusztikus lámpatest

Dekorációnak is beillik az akusztikus lámpatest

Otthonunkba, de irodai helyiségbe is tökéletesen mutat és jól használható a modern, akusztikus lámpatípus. Feldobja a belső teret, de egyéb előnyös funkciói is vannak.

Akár a modern, akár a hagyományosabb stílus képviselteti magát otthonunkban, az ún. akusztikus világítótestek jó szolgálatot tehetnek a lakberendezésben. lampa_luxxbox_1
 
Új, modern változatukat Illi néven jelentette meg a Luxxbox, azonban számos hasonló forma is kapható azok számára, akik szívesen világítanák be – és persze díszítenék - vele a lakásukat.  
 
Az akusztikus lámpa nem véletlenül kapta ezt a nevet: nagy teljesítményű LED-es kimenettel és zajelnyelő képességgel rendelkezik, amellyel kitűnően alkalmazkodik otthoni és munkahelyi körülményekhez is.
 
Lágy, külső, kopoltyúszerű részletekkel készült - a lámpatest alakja erős akusztikai képességekkel bír-, megjelenésre a klasszikus deco stílust képviseli.
 
lampa_luxxbox_2Esztétikus, elegáns, s szinte minden irodai környezetbe beilleszthető. Két méretben elérhető, álló és fekvő formában, valamint a Luxxbox kínálatában 13 különféle színben.
 
A kis- és nagyméretű darabok – és persze a színek – kombinálni lehetséges, sőt bizonyos terekben ajánlott is.
 
Lehet az egyiket magasabbra, a másikat alacsonyabbra függeszteni - így hatásos, mutatós dekorációnak is beillenek a lámpák.
 
Rendkívül alkalmasak arra, hogy tompítsák a mennyezet ürességét, különösen nagy belmagasságú helyiségekben.
 
Bár mutatósak, egyszerű, nem feltűnő világítással szolgálnak a lámpát alkotó medalionok.
 
Így nyitott terű és a munkahelyi környezetnek, sőt akár nagyobb tereknek is kellő eleganciát adnak.
 
Fotó: luxxbox.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.