2018. 12. 11. - 12:55

Divat lesz a fél karácsonyfa?

Divat lesz a fél karácsonyfa?

Kevés meghittebb dolog van ünnepekkor a karácsonyfa feldíszítésénél. Kivéve, ha háziállataink vagy a kisebb gyermekek körülugrálják és esetleg kárt tehetnek benne. Ez ellen találták ki a „fél karácsonyfát”.

A karácsonyfa feldíszítése az egyik legszebb teendő az ünnepi készülődés során. Jelentősen megnehezíti azonban a dolgunkat - és akár tönkre is teheti igyekezetünket -, ha a gyermekek vagy a házi kedvenceink könnyen elérik a fenyőfa alsóbb ágait.Így fest a feldíszített fél karácsonyfa

Nemcsak felboríthatják a fát, leverhetik a díszeket, hanem magukban is kárt tehetnek.

Azoknak, akik ilyen gondokkal küzdenek, ideális megoldás lehet az ún. „fél karácsonyfa”. A terméket egy brit cég, az Argos dobta piacra – a fenyőfa jellegzetessége, hogy az alsó részén nincsenek ágak.

Így nemcsak meggátolható, hogy a fa, a lurkók vagy az állatok sérüljenek, hanem az ajándékok is pompásan a fenyő alá férnek.

Megjelenésén csak annyiban változtat a rövidítés, hogy a karácsonyfa kisebb hatást kelt – de tény, hogy praktikus és könnyebben kezelhető.

Ezen a fán az ágak csak a törzs felénél kezdődnek és törnek felfelé.

A gyártó cég szerint a díszek, fények és egyéb dekorációk ugyanolyan jól elhelyezhetők rajta, mint egy átlagos fán – de nem kell tartanunk attól, mi történik, ha megjelennek a kúszó-mászó gyerekek és kíváncsi állatok.

A fél fenyőfa egyébként 6 láb magas is lehet, mégis könnyedén helyet takarít meg a lakásban.

Fotó: argos.co.uk

László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo