2020. 12. 14. - 12:24

Dizájner bútorok a régi vonatpadok stílusában

Dizájner bútorok a régi vonatpadok stílusában
Lécstílusú fapadok sorozatát mutatta be a Memo Furniture – a Maru kollekció sokféle konfigurációban beszerezhető, kétségtelenül egyedi megjelenésű bútor.
Bár sokkal szebbek, kidolgozottabbak és modernebbek, a Maru kollekció darabjai leginkább a régi vonatpadokra emlékeztetnek.

Ezekkel a mutatós bútorokkal rukkolt elő legutóbb a Memo Furniture: a lécstílusú fapadokat a Studio Gorm-beli John és Wonhee Arndttal közösen tervezték. 

A költőinek is nevezhető bútorsorozat sokféle konfigurációban, kivitelben és tervezési részlettel kapható, így a padkollekció bel- és kültérbe egyaránt alkalmas.
 

Mivel az olyan, rugalmas bútorok iránt, amelyek közösségi és otthoni helyszíneken egyaránt megállják helyüket, egyre nő az igény, a sokoldalú padkollekciót praktikus beltéri és kültéri használatra tervezték.

Azoknak, akik használják őket, egy kis nyugalmat és távolságot biztosítanak, miközben egy és ugyanazon térben lehetnek másokkal.

A padkollekció a végső funkcionalitás egyszerű és őszinte vizuális kifejezése.
 

Három, öt és hét lécstílusú változatban kínálják – anyaga természetes kapcsolatot hoz létre ember és természet között egy meghitt elvonuláshoz.

A háttámlák, üléspárnák, ernyők és kiegészítők - például asztalok és áramforrások hozzáadásának lehetősége - további funkcionális lehetőségeket és esztétikus tartósságot biztosít annak, aki ezt a különleges modellt választja.

Fotó: Instagram/Maru Collection - Memofurniture.com

B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.