2020. 06. 11. - 13:04

Dobd fel a szobát – drót nélküli hangulatlámpával!

Dobd fel a szobát – drót nélküli hangulatlámpával!

Ha nem érzünk kellően komfortosnak, meghittnek egy helyiséget, érdemes a fényekkel is kísérletezni! Megfelelő hangulatot teremthetünk például egy ilyen vidám, színes, bárhova helyezhető lámpával is.

A jól megválasztott világítás kitűnő hangulatteremtő. Amennyiben egy helyiséget szívesen meghittebbé, melegebbé varázsolnánk, érdemes a fények variálásával próbálkozni.bellhop_1
 
Netán még egyáltalán nincs hangulatlámpánk? Mindenképp szerezzünk be egyet!
 
A vidám és könnyen elhelyezhető modellekre jó példa a Bellhop tervezte, mutatós, retro hatású, gombára hasonlító lámpa, amely a legkülönfélébb színekben kapható.
 
Egyszerű vonalvezetése miatt könnyű megtalálni a helyét, játékos látványt nyújt, ráadásul praktikus is.
 
A kissé hotelekben használatos lámpákra is hajazó fényforrás külön érdekessége, hogy hordozható.
 
bellhop_3Újratöltése USB-C-n keresztül történik, 3 órán belül feltöltődik, s gondosan elrejtett állapotjelzővel rendelkezik.
 
Két töltés között 24 órában biztosít kényelmes és kellően éles fényt, mely mellett így akár olvasni is lehet.
 
A dizájnerek innovatív technológiával alkották meg ezt a kellemes hangulatlámpát, LED-ek gyűrűje sorakozik a széle körül, így mindig egyenletes fényt ad.
 
Egy gombnyomással négy különböző fényerőt választhatunk ki, 10 százalékostól a 100 százalékos fényerősségig. Vagyis eldönthetjük, hogy hangulatfényt vagy inkább intenzívebbet szeretnénk, ha olvasnánk vagy dolgoznánk mellette. 
 
Fotó: Instagram
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.