2021. 07. 19. - 11:40

Egyedi enteriőröket alkot Paloma Faith

Egyedi enteriőröket alkot Paloma Faith

A lakberendezésbe is belevetette magát Paloma Faith énekesnő. A népszerű sztár meglehetősen egyedi belső tereket alkot, különleges mintákkal.

Saját kollekciót dobott a piacra Palom Faith, aki rendkívül lelkes - nemcsak a zenét, hanem a lakberendezést illetően is. palomafaith_home_1
 
Az énekesnő lehetővé tette, hogy egyedi stílusát bárki leutánozza otthonában: ehhez mindössze Paloma kollekcióiból kell válogatnia, legyen az kárpit, párna vagy tapéta.
 
A Stone Cold Sober sláger sikeres előadója a Fabric Direct nevű céggel fogott össze, hogy elindíthassa a Paloma Home-ot, amely a sztár sajtóközleménye szerint „a vintage stílusok, a retro-elegáns és a kiemelkedő formatervek ünnepe”.
 
Emellett hozzájárul, hogy a különleges dizájnokkal egy ház vagy lakás igazi otthon lehessen.
 
Paloma Faith kollekciója egyébként teljességgel a megfizethető kategóriába sorolható, s a sztár számára az is fontos volt, hogy a lehető legsokoldalúbb legyen.
 
palomafaith_home_2Hangsúlyozta, azt szereti a Paloma Home darabjaiban, hogy egy is elegendő az egész helyiség hangulatának megváltoztatásához.
 
De természetesen a teljes kollekció is beszerezhető, s ugyanúgy tökéletesen működik.
 
A kétgyermekes énekesnő huzatok, párnák, ágyneműk, tapéták és redőnyök széles választékával szolgál.
 
„Az otthon számomra olyan hely, ahol melegség, élet, vibrálás és emberi érintés van – ahol valóban lehet és jó élni” – vallja Paloma Faith, aki nagyon örül, hogy megoszthatja másokkal is ezt az életérzést.
 
Fotó: Instagram / Paloma Home
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.