2021. 10. 11. - 12:08

Egyetlen éles sarka sincs a meglepő szófa-kollekciónak

Egyetlen éles sarka sincs a meglepő szófa-kollekciónak
Kevés olyan bútorral találkozhatunk, amely ennyire lágyan forduló sarokkal rendelkezne. Pavel Vetrov alkotása igen figyelemreméltó szófa-kollekció.
Puha, hajlékony, kellemes tapintású: a kijevi dizájner legutóbbi alkotása olyan szófák sorozata, amelyeknek egyetlen éles sarkuk nincs. Ránézni is kellemes a kellemes ívű bútorokra, melyek különféle, mutatós színekben kínálják magukat.

Az orosz Brand Artu kollekcióját – amely székek és kanapék sorozata - a moha ihlette, pontosabban az, ahogyan lágyan befedi a köveket és a fákat.
 
Meglepő külső, tökéletes kényelem

A mohához hasonló ezen bútordarabok borítása finoman ívelt, miközben funkciójuknak abszolút megfelelnek. Pavel Vetrov az Artunak készített kollekcióval tökéletes kényelemre és közelség-érzésre törekedett.

Nemcsak fizikai közelség ez - a bútordarabok organikus esztétikája vizuálisan megnyugtató, arra ösztönzi az embert, hogy leüljön és relaxáljon.
A moha-kollekció külsőre is megnyugtató látványt nyújt

A moha-kollekció az egyszemélyes foteltől s háromszemélyes szófáig kínál kényelmes ülőalkalmatosságokat, különböző textilbevonatokkal és színekkel - az elegáns krémtől az élénk kéken át a meleg vörös árnyalatokig.

Fotó: pavelvetrov.com

L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.