2022. 06. 14. - 12:20

Fürdőkád, mint a szoba része

Fürdőkád, mint a szoba része

Teljesen kitágította a határokat az olasz tervező annak érdekében, hogy a fürdőszoba környezetet sokkal élhetőbbé és szobaszerűbbé varázsolja.

Szemet gyönyörködtető ötlettel állt elő a fürdőszobai környezet élhető terekké alakításáról híres Antiniolupi együttműködés. Az olasz dizájnerek kellően kitágítják a határokat, hogy finomítsanak az otthon belsején: elegáns belső tereket valósítanak meg, s ennek megfelelően tervezték a legújabb fürdőszoba-koncepciót is.
 
A mutatós végeredményt a 2022-es Milánói Design Héten mutatták be, ahol a kedvelt dizájnerek újra együttműködtek: Carlo Colombo és a Gumdesign, valamint a híres építészek, Doriana és Massimiliano Fuksas.
 
A kiállítótérben szinte minden darab a formák egyensúlyát, az anyagok kiválóságát és a felületek tapinthatóságát formázza, egyedi részleteket és kifinomult színeket kínál.
 
Fürdőkád, mint egy hangulatos szoba része
Fürdőkád, mint egy hangulatos szoba része
 
Az újdonságok hűen jelzik az olasz márka vágyát arra, hogy tovább merészkedjen a dizájn, a belső terek és a jólét érzésének kialakításában.
 
Az Ofuro fürdőszoba-koncepciót Carlo Colombo tervezte. A beépített vagy szabadon álló fürdőkád modern forma, amelyet a japán fürdő ősi rituáléja ihletett – és ezt ünnepli megjelenésével.
 
Látszólag egyetlen tömbből készült - képzett kézműves dolgozta ki vagy a víz természetes ereje alakította ilyenné idővel.
 
A dizájn az egyenes vonalakat és az éles éleket lágy formákkal és ívelt felületekkel párosítja. A felhasználók az elülső, leengedett élen keresztül léphetnek a kádba.
 
Megjelenése valóban olyan, mintha csak egy kényelmes kanapé várna bennünket a sarokban. A különleges kádhoz természetesen magukkal ragadó hangulatfényeket és bútorokat terveztek a dizájnerek.
 
Fotó: www.instagram.com/antoniolupidesign
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.