2016. 11. 22. - 14:40

Hogyan csináljunk fürdőnkből luxus spa-t?

Hogyan csináljunk fürdőnkből luxus spa-t?

A kérdés meglepő lehet – ám tulajdonképpen bármelyik fürdőszobát át lehet alakítani luxus hatású, kellemes és kényelmes spa helyiséggé, csak néhány odavágó ötlet kell hozzá.

Szeretjük a luxust fürdőzés közben? Szívesen adjuk át magunkat olykor egy spa kellemes, lazító hatásainak?

Ha tervezzük már egy ideje a fürdőhelyiségünk átalakítását, csinosítását, érdemes tudnunk, hogy a luxus hatást néhány részlet átalakításával is elérhetjük.

Keleties hatású csempék a spa jellegű fürdőben

Keleties hatású csempék a spa jellegű fürdőben

Lássuk, milyen dizájnnal, kiegészítőkkel tudunk hozzájárulni a pompás közérzethez! Vegyünk példát a valódi spa-k berendezéséről.

1.Luxus hatású csempe: a fürdő padlóján és falán leginkább a keleties mintázatú, gazdagon díszített, aranyszínű részletekkel megalkotott lapok keltenek vonzó, káprázatos hatást. Természetesen szóba jöhetnek egyéb mintázatok is, de az összhatásnak hasonlónak kell lennie.

2.Pálmás tapéta, dekoráció: nem a réges-régi szobákban látható pálmafás tapétára kell gondolni, hanem modernebb változataira – amelyet lehetőleg harmóniába lehet hozni a fürdő egyéb részleteivel.

Pálmamintás dekoráció és nád adja a természetes hatást

Pálmamintás dekoráció és nád adja a természetes hatást

3.A lábakon álló kád mindig egyfajta luxus-élményt ad. Ha van rá lehetőség, spa-hatású fürdőhelyiségünkbe szerezzünk be ilyen kádat!

4.Fekete-fehér kombinációk: a fekete és a fehér párosítása mindig elegáns, letisztult környezetet teremt.

5.Elegáns, méretes tükör: az ovális, nagyméretű tükör szintén fokozza a luxus érzést.

6.Rózsaszín virágos tapéta: egy budoárra emlékeztető hangulattal könnyen a kényeztető spában érezhetjük magunkat. Ráadásul csodálatosan finom és nőies.

7.Kobaltkék csempék, aranyszínű kiegészítőkkel: ideális spa-hatást kelthetünk ezen két, gyönyörű szín kombinálásával is – a kiegészítők között a tükör keretét, a csapokat, a törölközőtartókat, sőt még a mosdószivacsokat is érthetjük.

Luxus hangulatot teremt a kobalt kék és az arany szín

Luxus hangulatot teremt a kobalt kék és az arany szín

8.A tükrös mosdónak akár egy kis kellemes sarkot is berendezhetünk, ahol kedvünkre kényeztethetjük bőrünket, hajunkat. A falon hangulatfényekkel és a nekünk tetsző motívumokkal, dekorációkkal vehetjük körül magunkat.

9.Kék tenger-hatás: tengeri dekorációval természethű, parti hangulatot varázsolhatunk a fürdőszobába – különösen, ha egy-két nyitható ablakot is bele tudunk kombinálni!

10. A régi világ inspirációja: ha szeretjük a pompát, a klasszikus stílusú kiegészítőkkel és bútorokkal szintén előkelő spa-hangulatot teremthetünk.

Fotó: housebeautiful.com

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.