2019. 06. 25. - 12:40

Íme a legjobb bővíthető kerti asztalok

Íme a legjobb bővíthető kerti asztalok

A nyári kerti összejövetelek elengedhetetlen kelléke a kihúzható kültéri asztal. Ma már számos típusból választhatunk, ha igazán stílusos kerti partira vágyunk. Lássuk, melyek ezek.

Napjainkban már nem kell megelégedni azzal az egy-két asztaltípussal, amelyeket korábban a legtöbb üzletben lehetett kapni.kertiasztal_1
 
Akkor sincs gond, ha a lakás belső teréhez illeszkedő kerti asztalra vágyunk, amely ráadásul bővíthető.
 
Nagyobb társaság vendégül látásához mindenképp szükségünk van kihúzható modellre, de ma már nemcsak a hosszúkás sörpad-szettekben és műanyag asztalokban gondolkodhatunk.
 
Ha hosszúkás, akkor a fától kezdve a modern vonalvezetésű műanyagon át a divatos fémmel ötvözött típusokig bármilyenből válogathatunk – ám ma már a kerek formájúakból is van néhány, amennyiben csak öt-hatan ülnénk körül az asztalt.
 
kertiasztal_2Ezek a modellek nemcsak praktikusak, de amennyiben nincs szükség ekkora helyre, össze is pakolhatók.
 
Melyikből válhat a kedvencünk?
 
Sokan szeretik a fa asztallapot, amelyhez azonban nemcsak falábak, hanem a ma oly népszerű fém is csatlakozhat, szokványos formában vagy U-alakú lábbal.
 
A hagyományos stílus kedvelői akár a nagymama ebédlőjébe is beillő kerti asztalt is választhatnak, melynek lapja és lába is fa, utóbbi azonban faragott.kertiasztal_3
 
A légies modellek hívei a műanyag és a fém változatok között keresgélhetnek.
 
Ezek az asztalok kellő könnyedségükkel alkalmazkodnak a nyári hangulathoz, s az egész garnitúrát pillanatok alatt átszállíthatjuk máshová.
 
Ha azonban a nyári kertből sem nélkülöznénk a fémes csillogást és az üveg-hatást, ma már ilyen kihúzható asztallal is találkozhatunk.
 
kertiasztal_4Látványra sokkal jobban alkalmazkodik egy modern nappalibelsőhöz, ám ha egyébként is szeretjük a szabadba kibővíteni a belső teret, ideális választás lehet. 
 
A kerek asztalok számos helyiségben sokkal jobban mutatnak, mint a hosszúkásak, nem beszélve arról, hogy kevesebb helyet foglalnak.
 
Kerti asztalnál rendkívül praktikus, hogy ma már az ilyen modellek is bővíthetők, a stílusosság és a hangulat azonban megmarad.
 
Válogassunk kedvünk szerint.
 
Fotó: Ikea, John Lewis & Partners, Oak Furnitureland, Dwell
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo