2017. 06. 14. - 12:40

Íme a legmenőbb kerti asztalok 2017 nyarán!

Íme a legmenőbb kerti asztalok 2017 nyarán!

Megérkezett a jó idő – végre nyugodtan kiülhetünk az erkélyre, kertbe vagy udvarba. Ha újítani szeretnénk egy kicsit környezetünkön, nézzünk szét a friss kertibútor-kínálatban! Egészen meglepő megoldásokkal is találkohatunk.

Mi sem kellemesebb a nyár beköszöntével, mint üldögélni a kertben, udvaron, megpihenni a nap végén vagy egy jó kávé mellett a teraszon?

Mindehhez persze nem árt egy-két jó kerti bútor sem, amelyek kényelmünket garantálják – no meg a szemünknek is szép látványt nyújtanak.

Fotó: Restoration Hardware

Fotó: Restoration Hardware

A dizájn végek 2017 nyarára is készültek néhány meglepetéssel. Ki-ki ízlése szerint válogathat a legérdekesebb, legmodernebb, legszemrevalóbb kerti újdonságok között.

Választhatunk például idén akácfa talpú, dizájnos fém lábakkal kiegészülő, a beton asztallapot és a fém kiegészítőket ideálisan alkalmazó kerek asztalt. Az elegáns angol bútorokat mintázza a vintage stílusú, ovális asztallappal rendelkező, masszív kerti darab, mely azonban természetes fa színben pompázik.

Fotó: Accents of France

Fotó: Accents of France

Bisztróasztalra emlékeztet a csupa rács, mégis mutatós, szinte szobrászi ügyességgel alkotott modell, mely a modern és a rusztikus bútorokhoz is passzol.

Örök klasszikus, ám kidolgozása és az asztallap romantikus bája miatt magával ragadó a fehér tölgy kerti asztal, antik stílusú lábakkal, kerek lappal. Rendezett megjelenése tradícionális berendezéshez ideális.

Fotó: Fermob

Fotó: Fermob

Nem hiányozhat a kínálatból a klasszikus francia asztal sem, mely porszórt acélból készült. Vagány azúrkék színben különösen mutatós – két-két szék fér alá, s középen a napernyőnek is található lyuk.

Fotó: Crate és Barrel

Fotó: Crate és Barrel

Ne feledkezzünk meg a teakfa asztalokról sem, melyek szinte minden, természetességet kedvelő otthonban jól mutatnak! A kerek, négyszög lábakkal megalkotott modell kerek asztallapjával nemcsak szép, hanem stílusát tekintve akár egy medence partján is ideális megoldás.

Fotó: Red Egg

Fotó: Red Egg

Aki az ázsiai hangulatot kedveli, nyugodtan választhat otthonába India-inspirálta nádasztalt sötétbarna színben. A széles lábú, antik megjelenésű kerti bútor garantáltan vonzza a tekintetet, s meg is tölti maga körül a székeket!

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.