2020. 08. 10. - 12:24

Íme egy pillanatok alatt összerakható asztal

Íme egy pillanatok alatt összerakható asztal
Meglepő és meglehetősen dizájnos bútordarabbal rukkolt elő egy prágai butik dizájn stúdió, amely szoptatós anyukáknak is kiváló padot tervezett, modern és vonzó megjelenéssel.

Bemutatta Attach nevű, irodákba kiváló asztalát az Inspec Furniture, mely a Sandler vállalat új divíziója. A cég már ismert innovatív, skandináv stílust és hangulatot képviselő bútorairól.


Az asztal-rendszer szinte korlátlan lehetőségeket kínál a méret, a forma és a formatervezés szempontjából.
 
 
 
Az Attach asztalt csavarozni sem kellAz Attach sorozat különlegessége, hogy az alapvető fizika egyszerűsített alapelveit alkalmazza az asztal szerkezetének funkcióihoz. Ötletes kialakításának köszönhetően a lábakat nem kell csavarozni, menetbe csavarni.

A karcsú, extrudált alumínium gerendák és a szerkezeti, extrudált alumínium lábak az asztallaphoz vannak rögzítve, s azokat lényegében a gravitáció biztosítja.

A lábakat a rögzítő gerenda mentén elhelyezhetők vagy áthelyezhetők, s ezekkel tulajdonképpen korlátlan lehetőségeket lehet teremteni – minimális interferenciával az asztal alatt.

B.A.


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.