2011. 04. 12. - 20:58

INSPIRÁLÓ OTTHON - LAKBERENDEZÉSI KIÁLLÍTÁS

Debrecenben, a Fórum Bevásárlóközpontban kerül megrendezésre az INSPIRÁLÓ OTTHON nevű lakberendezési kiállítás április 28, 29, 30-án. A kiállítás résztvevői több profilban is képviseltetik magukat a kiegészítőktől a legújabb bútor designig, izgalmas kísérő programokkal és design túrákkal.

Inspiráló otthon!

A legújabb bútorok, a legkorszerűbb világítástechnikai eszközök, trendi anyagok és színek, egyedi dekorációk, minden, ami lakberendezés!

 

lakberendezes_meretezett_764_20110412205446_113.jpg

 

A kiállításon rangos hazai és külföldi gyártók és forgalmazók mutatják be új kollekciójukat, legyen szó bútorról, textilről, dekorációról, burkolásról vagy épp világítástechnikáról. A Fórumban kel életre mindaz, amihez otthonunk csinosítására, berendezésére szükségünk van. A látogatókat a standokon ingyenes tanácsadással szakemberek és lakberendezők segítik, hogy az akciós ajánlatok között megtalálják a legoptimálisabb megoldást álmaik megvalósítására - tudhattuk meg Katona Erzsébettől, a Stílus Produkció vezetőjétől.

 

A kiállítás 9.00 - 20.00 várja a látogatókat.

A kiállítás megtekintése díjtalan!

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.