2021. 01. 18. - 11:50

Kint és bent egyaránt használható ez a modern lámpa

Kint és bent egyaránt használható ez a modern lámpa

Nehéz elképzelni ennél letisztultabb dizájnt, mégis rendkívül mutatós Philippe Malouin új, hordozható lámpája, mely kint és bent egyaránt megállja a helyét – szó szerint.

Vadonatúj, hordozható lámpával rukkolt elő a Philippe Malouin Design, mely a Matter Made számára tervezte ezt a mutatós, mégis tökéletesen letisztult modellt.
 
A kertben és a szobában, sőt a fürdőben is használható a modern Arca lámpa
A kertben és a szobában, sőt a fürdőben is használható a modern Arca lámpa
 
Az Arca kollekció részeként készült, ezért az Arca hordozható lámpa nevet kapta – a maga nemében az első a kortárs piacon, amely a felhasználók modernkori igényeit tartja szem előtt.
 
A kisméretű, opál üveggömb egyetlen, erőteljes, nagyteljesítményű LED modul. Csatlakoztatva a lámpa végtelen órákig szolgáltat megfelelő fényt bármilyen tevékenységhez.arca_lampa_2_1
 
Remekül mutat az éjjeliszekrényen, alkalmazható olvasólámpaként, az íróasztalon, de hangulatvilágítást is adhat.
 
Visszafogott, egyszerű, mégis elegáns és modern.
 
Ha nincs áramhoz csatlakoztatva, lítium-elemének köszönhetően 6-30 órányi ideig képes működni, függően attól is, hogy milyen beállításokat használunk: éjszakait, környezetit, esetleg olvasásra vagy feladatok elvégzésére alkalmazzuk a lámpát.
 
Utazásra is magunkkal vihetjük, a törzse szétszerelhető, így ezt a kiváló lakberendezési eszközt lényegében összehajtva szállíthatjuk.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.