2021. 08. 23. - 12:08

Külsőre furcsa, mégis kényelmes ez a kanapé

Külsőre furcsa, mégis kényelmes ez a kanapé
A kényelmes kanapé kifejezés alapján valószínűleg nem ilyesmire gondolnánk - látványra ugyanis kissé bizarrnak tűnik az OKHA új szófája.
Ha kényelmes kanapéra gondolunk, valószínűleg egy teljes háttal rendelkező, kellően kipárnázott, a hátnak megfelelő támasztást nyújtó modell jut eszünkbe.
Nos, ugyanez elmondható az OKHA legújabb, meglehetősen dizájnos Reverb szófájáról is – igaz, a megjelenése korántsem hagyományos.

Rendhagyó külseje alapján kevésbé hinnénk, hogy kényelmesen el lehet rajta üldögélni. Pedig minden igénynek megfelel – csupán két személynek ideális.
 

Furcsa forma, tökéletes kényelem

A modell fókuszában a bal és jobb oldali formák állnak, amelyek között „megszűnik” a háttámla. Olyan, mintha egyik forma létrehozná a másikat.

Szabadon áramló hatást kelt, egyszerre intuitív és előre meghatározott. Az ívelt háttámla egy „középső fennsíkról” emelkedik ki, kecsesen kanyarodik, hogy létrehozza az elegáns jobb és bal támlát.
 

Dizájnos terek elegáns darabja ez a kanapé

A kanapé finoman aszimmetrikus, az ülésmélység szintén változik a kanapé formájának kibontakozásakor.

Dizájnos terekbe abszolút jó választás, legyen szó irodai vagy otthoni környezetről!

Fotó: Instagram/Okha

L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.