2018. 03. 20. - 08:18

LED-szalagokkal bárhol, bármi hangulatos lehet

LED-szalagokkal bárhol, bármi hangulatos lehet

Ha kedveljük a hangulatfényeket, érdemes kipróbálnunk a gyakorlatilag bármely fal- vagy bútorrészletre felrakható LED-szalagot. Remek atmoszférát teremthetünk mindegyik helyiségben!

Aki szereti a hangulatvilágítást, bizonyára nagy örömmel fogadja, hogy ennek megoldása ma már nem jelent nagy problémát. Napjainkban igen népszerűek a LED szalagok és fénycsíkok, melyekkel gyakorlatilag bárhol megteremthetjük a vágyott hangulatfényt.
 
A led szalaggal könnyű bánni
A led szalaggal könnyű bánni
 
Ezek az energiatakarékos vonalfények ugyanis rugalmasak, könnyen kezelhetőek, még az ujjunkra is feltekerhetjük őket. Így aztán nem kérdés, hogy a lakás bármely pontjára egyszerűen felrakhatók.
 
Mivel többféle fény kapható – lehet fehér, sárga vagy kék is -, még akár színterápiát is alkalmazhatunk a lakásban.
 
Ezek a fényforrások veszélytelenek, hiszen lapos, keskeny, nyomtatott áramköri lapokra vannak forrasztva, s mindig azonos irányba állnak. Öntapadós a hátoldaluk, így könnyedén odatapaszthatók bárhova.
 
Bárhová feltapaszthatóak a led szalagok - hangulatos fényt adnak
Bárhová feltapaszthatóak a led szalagok - hangulatos fényt adnak
 
Lehet az fal, bútor alja vagy felső része, polc vagy akár a kanapé alsó fele.
 
Sejtelmes hatást éppúgy elérhetünk, mint kellemes, romantikus légkört. Valójában csak azon múlik, hogy meleg vagy hideg fényt alkalmazunk-e. A LED-szalagok között megtaláljuk a kék, piros, sárga és zöld változatokat is.
 
Részleteket vagy akár egy-egy bútort is megvilágíthatunk velük otthonunkban. Igazán különleges lesz!
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo