2021. 02. 15. - 13:15

Madarak inspirálták az új asztali lámpát

Madarak inspirálták az új asztali lámpát
Új kollekcióval lepte meg közönségét a Foscarini cég, melynek karcsú, számos enteriőrben remekül mutató hangulatlámpáját a madarak ihlették.

Első ránézésre egy kellemes szabású szoknya is eszünkbe juthatna a Foscarini új asztali lámpájáról – a dizájnos kollekciót Ludovica és Roberto Palmoba tervezte.

A Birdie lámpát azonban – ahogyan arra a neve is utal (a Bird maradat jelent) – leginkább a madarak inspirálták. Az ikonikus modell a faágon nyugvó madarak geometrikus interpretációja, mely egyértelműen magával hozza a hagyományos, éjjeli szekrényre tervezett lámpák megjelenését, hangulatát is.


Két, figyelemfelkeltő és megfizethető modell képviseli a kollekciót, a Birdie Easy és a Birdie Zero. A lámpa szára és alapja lineáris, de új arányokat és méreteket is kapott a klasszikus kialakítás fokozására. Jelenleg hatféle színben érhető el.


A fém alapnak és rúdnak köszönhetően a Birdie Easy a legszélesebb stílus- és funkcionális beállításokhoz is alkalmazkodhat.

A Birdie Zero a lámpa minimalista megjelenését emeli ki, s szintén rendelkezésre áll kisebb és nagyobb méretben. 

Fotó: Instagram / Foscarinilamps

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.