2020. 08. 10. - 13:15

Megérkezett a tökéletes ergonomikus szék?

Megérkezett a tökéletes ergonomikus szék?

Ha a testet igazán támogató ülőalkalmatosságra vágyunk, íme egy vadonatúj modell, mely közelít a tökéletes ergonomikus munkafotelhez.

Új, a testet minden szempontból támogató széket jelentetett meg az Allseating cég. Az L1 modellt konkrétan az emberi L1 csigolya ihlette, mely az alsó csigolyák közül a legkiemelkedőbb, s megerősíti a gerinc teljes felső részét.
 
Az L1 a nevéhez hűen  egész nap támaszt és kényelmet nyújt felhasználójának. A kiváló funkcionalitás és a lágyabb kialakítás ellenére a tökéletes ergonomikus széket megfizethető áron kínálják.ergonomikusszek_1
 
Bajlódni sem kell vele sokat: az integrált üléscsúszda egyszerű és intuitív kalibrálást tesz lehetővé, kétirányú karokkal, amelyekkel a felhasználó könnyedén beállíthatja a széket az alkar és a váll optimális kényelme érdekében: felfelé, lefelé, vagy akár hátra és előre.
 
„A cégek manapság olyan székeket várnak el a gyártóktól, amelyeket egyszerű használni, állíthatók és nem nélkülözik az ergonomikus kialakítást, amely pozitívan hat a dolgozók egészségére és jó közérzetére. Vagyis, a cég hatékonyságát is növeli. Így van ezzel az L1-szék is” – mondta el Cindy Lawton-Moreby, az Allseating értékesítési alelnöke.
 
Érdemes megjegyezni, hogy az L1 kényelme túlmutat a szerkezeti kialakításon - háromdimenziós hálóval készül az alap modell, míg a puha és támogató textúra négy semleges színben kapható: fekete, faszén, nikkel és köd.
 
A székkeretet fekete és nyír kivitelben szerezhetik meg az érdeklődők.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.