2020. 12. 14. - 12:22

Meggyőző dizájnnal hódít az új hordozható lámpa

Meggyőző dizájnnal hódít az új hordozható lámpa

Ki ne vinné magával olykor a sötétebb sarkokba valamelyik mutatós kislámpáját? A Flos cég pontosan ilyen alkalmatosságot alkotott, modern hangulatban.

Nem mindig megoldható, hogy egy lámpa pont a legmegfelelőbb helyeken, sarkokban legyen elhelyezhető – s ennek általában az az oka, hogy nem áll rendelkezésre hozzá közelálló konnektor, a hosszabbító használata pedig sehogyan sem mutatna.
 
A Flos cég most éppen erre a problémára reagálva alkotott meg egy vezeték nélküli, újratölthető lámpát, melyet Michael Anastassiades tervezett.
 
A Last Order elnevezést kapott újdonság (ami annyit jelent, „utolsó rendelés”) nem kis részben azért viseli ezt a nevet, mert ha lefekvés előtt az ember még meginna egy pohárka bort vagy olvasna egy keveset, ez a lámpa tökéletesen alkalmas a helyzethez.
 
A Flos Last Order lámpája az utolsó esti cselekedetekhez ideális
A Flos Last Order lámpája az utolsó esti cselekedetekhez ideális
 
Eredetileg a Four Seasons éttermek felújításához, az asztalok egyedi kialakítása részeként tervezték meg, mostanra azonban a különleges, mégis egyszerű lámpa bármely otthonban kitűnő kiegészítő lehet.
 
A vezeték nélküli asztali lámpa hornyolt alappal, minimalista, időtlen külsővel jelent meg, mely mindig megállja a helyét.
 
A sapkák, amelyekből a meleg LED fény világít, sárgaréz, beltéri változatokhoz szatén réz, kültériekhez rozsdamentes acél és matt zöld árnyalatokban kaphatók.
 
Alkotói szerint a Last Order az asztali lámpa evolúciója - gyönyörű és elegáns, ugyanakkor újratölthető, hordozható optikai érintésérzékelővel és háromféle fényerő-szabályozással, valamint akár 24 órás töltéssel teszi magát igazán hasznossá.
 
Fotó: Instagram/Flos
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.