2022. 05. 24. - 11:30

Menő: itt a fára rögzíthető, CCTV alakú csőlámpa

Menő: itt a fára rögzíthető, CCTV alakú csőlámpa

Meglepő és vonzó csőlámpával rukkolt elő egy olasz cég: az eszköz bármelyik fára felrögzíthető a kertben, így kellemes esti világítást ad. Ideális jó időben!

Olasz világítástechnikai cég állt elő a szövetből készült övvel fára rögzíthető reflektorokkal - kétségtelenül "lopják a show-t" a Quick Lighting-nál.
 
Rocchetto Tree-nek nevezték el a lámpasorozatot, amely növényekkel, fákkal vagy cserjékkel alakít ki kapcsolatot - a fény és a természet közötti harmonikus áramlást sugallva.
 
A cső alakú világítás modern és letisztult dizájnt képvisel, illeszkedik a környezetbe, elegáns fekete színével utánozva azt – ott ad fényt, ahol arra éppen szükség van.
 
Menő: itt a fára rögzíthető, CCTV alakú csőlámpa - Fotó: quicklighting.com
Menő: itt a fára rögzíthető, CCTV alakú csőlámpa - Fotó: quicklighting.com
 
Az oxidált, esztergált alumíniumból készült lámpák anyaga bármilyen időjárási viszonyok között helytáll.
 
Egy 35 milliméter átmérőjű, a függőleges tengely mentén 360 fokban, a vízszintes tengely mentén 90 fokban állítható hengeres fej alkotja. A világítótest gyűrűs anyacsavarral van felszerelve, melyet gyantával kezeltek a LED-motor védelme érdekében.
 
A lámpasorozat háromféle kialakítással szerezhető be - Rocchetto Mini Tree, Rocchetto Tree és Rocchetto Maxi Tree -, valamint fekete, fehér, arany, bronz, réz, égetett és Corten kivitelben érhető el.
 
Legyen szó beltéri vagy kültéri rendezvényről, mindenképp megfelelő fényt biztosít a környezetnek.
 
Fotó: quicklighting.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.