2021. 06. 21. - 13:17

Mesterséges intelligencia az online kereskedelemben

Mesterséges intelligencia az online kereskedelemben
A járvány miatt 2-3 évet lépett előre az e-kereskedelem Magyarországon. Naponta nyílnak új webáruházak olyan termékekkel, amelyeket számos másik konkurens webáruház is árul.
A BIANO abban segít, hogy a hatalmas kínálatból könnyedén megtaláljuk, amit keresünk anélkül, hogy órákat kellene böngészéssel tölteni.
 
A mesterséges intelligencia javítja a felhasználói élményt és növeli az ügyfelek elégedettségét
 
„Az alkalmazásunk abban különbözik a többi hasonló szolgáltatástól, hogy egyedi Home & Decor termékadatbázissal rendelkezik, melyet a keresési modelljeink kipróbálásával hoztunk létre. Természetesen a katalógusunk bővítésével az adatbázisunkat is tovább gazdagítjuk, illetve erre a célra a felhasználók keresési eredményeit is felhasználjuk.” - magyarázta Martin Mikolas üzletfejlesztő.
 
michael_zelinka_torzs
Michael Zelinka - a Biano vezérigazgatója
 
„Rendszerünk elemzi az egyes képeket, és valós termékeket képes hozzárendelni a Biano katalógusából. Van egy fejlesztő csapatunk, amely csakis a mesterséges intelligenciával foglalkozik, ennek köszönhetően az idei innovációink nagy része az MI-t fogja érinteni.” - tette hozzá Michael Zelinka, a Biano vezérigazgatója.
 
Az új szolgáltatás igénybevételéhez elég feltölteni egy képernyőképet, termékfotót vagy a régi bútor fényképét. Maga a rendszer a mesterséges intelligencia segítségével több tucat különböző webáruházban kikeresi ugyanazokat vagy a hasonló termékeket.
 
A Csehország észak-keleti csücskében található Liberecből induló cég folyamatosan növeli nemzetközi jelenlétét, így már Szlovákiában, Romániában, Hollandiában, Portugáliában, de még Braziliában is jelen van. A BIANO a hazai home & decor elektronikai üzletek teljes választékát célba vette, a termékek méretétől és mennyiségétől függetlenül.

„Célunk, hogy inspiráljuk az oldalunkra látogatókat és szebbé tegyük az emberek otthonát.” - magyarázta Sebők Álmos a Biano magyarországi régiós vezetője.
 
„Az online világban manapság a legfontosabb az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság. Ezek elvén működik a BIANO is, ami nem csak felhasználóinknak teszi könnyűvé megtalálni azt, amit keresnek, de csúcskategóriás IT megoldásainkkal és transzparens működésünkkel a partnereinkkel való közös munkát is gördülékenyebbé tesszük. Ezen felül igyekszünk a lakberendezés teljes spektrumát lefedni, a nagybútoroktól kezdve a dekoráción át a konyhai apróságokig. Ehhez arra is szükség van, hogy felkeressük a hazai kisvállalkozásokat is, hogy a sokszor különleges kínálatukkal bővíthessük palettánkat.”

Ha új lakásba vagy házba költözöl és berendezésre lesz szükséged vagy egyszerűen csak valami újjal szeretnéd feldobni az otthonodat, látogass el a BIANO oldalára és győződj meg róla, milyen előnyökkel jár a mesterséges intelligencia.
 
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.