2017. 01. 02. - 15:10

Mostantól bármilyen mintánk lehet

Mostantól bármilyen mintánk lehet

Üdítő újdonságot hozott a lakberendezésbe egy cég, amely a lehető legváltozatosabb mintákkal dolgozik. A bútorfrontokat így gyakorlatilag varázsolhatjuk bármilyenné, ami csak éppen megtetszik.

Tény és való, még egy-két évvel ezelőtt is komoly fejtörést okozott a lakásukat berendezni vágyóknak a dolog, ha valamilyen egyedi mintával ellátott bútor- vagy üvegfrontra vágytak. A ragasztható, nyomtatott vinyl nem jelentett túlságosan szép és tartós megoldást.

Gyönyörű, mutatós amerikai konyha dizájn bútorfronttal

Gyönyörű, mutatós amerikai konyha dizájn bútorfronttal

Most azonban merőben új technikával állt elő a Frontdeko cég, amely a fenti problémát kitűnően orvosolja. A dizájn bútorfront termék lényege, hogy 18 milliméter vastagságú, méretre vágott fehér bútorlapot használnak, 4 milliméteres, ABS élzárással. Ennek színe igazodni fog a nyomott mintához.

A mintát közvetlenül, digitális nyomással helyezik a bútorlapokra, majd több réteg lakk kerül rá, magas- vagy selyemfényben. Csaknem 1200 színből lehet választani.

Ahhoz, hogy a frontot fel lehessen szerelni a kiszemelt bútorra, a vasalatok helyét kimarják, ezért a frontok felrakása és a fogantyúk rögzítése sem okoz gondot.

Üvegen szintén tökéletes és ötletes minták tündökölhetnek

Üvegen szintén tökéletes és ötletes minták tündökölhetnek

A dizájn front üvegre ugyanúgy alkalmazható, mint bútorra. Az eredmény: tökéletesen egyedi szín- és mintavilág a lakásban. Egy teljesen új enteriőrt hozhatunk létre anélkül, hogy a bútorainkat teljesen kicserélnénk.

A frontok természetesen ugyanolyan jól használhatók irodákban, hotelekben, közösségi terekben, mint a lakásban. Sőt, még a fürdőszoba is megújulhat valamilyen ötletes dekorációval...

Fotó: frontdeko.com

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.