2020. 05. 12. - 13:40

Nem rúgnak labdába – ülnek rajta

Nem rúgnak labdába – ülnek rajta
A különleges dizájnjairól ismert Svyatoslav Zbroy előtt több, összeillesztett futball labda képe lebeghetett, amikor megalkotta egyedi fotelját.
Meglepő, de külseje ellenére egy kényelmes darabról van szó! Újabb egyedi fotel került a piacra az ODESD2 jóvoltából, Buckyball néven, melyet nem véletlenül neveztek el így.

Svyatoslav Zbroy különleges alkotása tűnhet stabil és multifunkcionális szén-molekulának, de akár több, összeragasztott focilabdának is, egy biztos: hasonlót még nemigen láttunk.
 

Képes ellenállni nagyobb súlynak is anélkül, hogy elveszítené alakját. Hat gömb alkotja, 12 ötszögből áll, igen érdekes formát alkotva.

Egyedisége azonban nemcsak külsejében áll: ülhetünk a közepén, az egyik szélén, de meg is fordíthatjuk a Buckyballt, ha egy kis „szigetet” szeretnénk létrehozni akár 5 ember számára. Számos módon alkalmazható.

A Buckyball gömbjeiben levegővel ellátott kamra található.

PVC-ből készült, szilikon hozzáadásával. Különleges szilárdságú és robbanásgátló technológia, mely elkerüli a károkat, ha éles tárgyakkal ütközne.
 

A gömbfedelek könnyen tisztíthatók, a borítás védőréteget ad az anyagnak, s lehetővé teszi, hogy a piszkot egyszerűen eltávolíthassuk róla.

A Martindale-teszten magas értékei miatt a Buckyball-t magánlakásokban, de olyan terekben is ajánlott használni, ahol állatok és gyerekek vannak.

Fotó: Facebook / ODESD2

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.