2022. 03. 26. - 11:00

Önmagában is elszeparálja az embert az ügyes kollekció

Önmagában is elszeparálja az embert az ügyes kollekció

Modern vonalak, elegáns megjelenés és egy vadonatúj vonás – a Bross bútorkészítő egyedi társalgórendszerek kollekciójával állt elő.

Teljesen újszerű társalgórendszereket dolgozott ki a Bross vállalat: a bútorgyártó a lenyűgöző famunkákat burkoló kárpitozással párosítja, egyesítve a finom olasz mestermunkát a kortárs esztétikával.
 
Vadonatúj társalgórendszer-kollekcióját sima és bergère fotelek, kanapék és padok alkotják, maximális kényelmet és funkcionalitást biztosítva.
 
Visszafogott megjelenés, kényelem és dizájn
Visszafogott megjelenés, kényelem és dizájn
 
A transzverzális, kifinomult dizájn illeszkedik nemcsak lakásokba, de vendéglátóhelyekre és irodákba is.
 
A Bross újdonságai közül Marco Zito-nak köszönhető a SIT és a WAM kollekció, míg a Nora és a Mysa Michael Schmidt német tervező munkája.
 
A fotelektől a puffokig minden termék többféle kárpitszínnel és textúrában érhető el – mindez bizonyítja, hogy a márka nagyon is odafigyel a részletekre, miközben hű marad a minőségi kivitelezéshez.
 
Különleges színek és formák teszik igazán érdekessé a kollekciót
Különleges színek és formák teszik igazán érdekessé a kollekciót
 
A SIT bútorcsaládot puha és körülölelő vonalak jellemzik, amelyek a heverőn, a puffon és a fotelen jelennek meg.
 
A háttámla elem csak két oldalon van kialakítva, különböző vastagságban mintázott, szövettel vagy bőrrel borított kárpittal, amelyet látható varrások tesznek még egyedibbé.
 
A szabad oldalnak köszönhetően egyszerűen kombinálhatók kávézó- vagy egyszerű oldalsó asztalkával – utóbbi a lounge változatban közvetlenül a szerkezetbe van integrálva, fekete lakkozott fémből vagy szálcsiszolt bronzból.
 
A meglepő, kiterjedt háttámla nemcsak egyedi, de az elszeparálódásban is segít
A meglepő, kiterjedt háttámla nemcsak egyedi, de az elszeparálódásban is segít
 
A WAM bútorcsaládot a fémrúd-szerkezettel alátámasztott, terjedelmes kárpitozás is különlegessé teszi. Az elemek összetétele lehetővé teszi a különböző szín- és textúra-kombinációkat az egyedi dizájn érdekében.
 
A legikonikusabb elem mindenesetre a kollekció bergère foteljének és kanapéjának, mivel a fejtámla elem még hangsúlyosabb térfogattal rendelkezik – teljesen elszeparálva és rejtve a benne ülőt.
 
Fotó: bross-italy.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.