2021. 08. 23. - 11:37

Sokat segít – Egy asztal, ami igazi átváltozó művész

Sokat segít – Egy asztal, ami igazi átváltozó művész

Csupán a közelmúltban dobta piacra megalkotója az „alakváltó” íróasztalt, melynek előnyeit valószínűleg részletezni sem szükséges. Rendkívül hasznos!

Volt már olyan érzésünk, hogy jobb lenne olykor, ha az asztalunk fordítva állna, másik irányba nézne, a falhoz lenne tolva? asztal_alakithato_2
 
Ha másként is használhatnánk a benne levő vagy hozzá kapcsolódó tárolóhelyeket?
 
Nos, a Resource Furniture által megalkotott, nemrégiben piacra dobott Giro valóban átalakítható asztal - hiánypótló az olyanok számára, akiknek a fejében már megfordult a változtatás igénye.
 
Rengeteget segít tulajdonosainak, hogy jobban, igényeiknek megfelelőbben használják ki a rendelkezésükre álló teret.
 
A Giro 90 fokban kifordítható a faltól és „kibontakozik”.
 
asztal_alakithato_1Kínálhat jóval nagyobb asztallapot, amelyen kényelmesen lehet dolgozni, de akár négyszemélyes étkezőasztalt is csinálhatunk belőle.
 
Ha pedig nincs használatban, visszatehető a falhoz, s átveszi az egyszerű tárolós polc vagy iratszekrény funkcióit.
 
Egyszerűnek persze aligha nevezhető a maga nemében egyedülálló megoldás, mely ráadásul több mint 35 különböző lakkbevonattal érhető el.
 
Aki szeretné beszerezni, opcionális tárolási megoldások közül is választhat – például, ha igény van rá, az asztal irattartóval is rendelkezhet.
 
Fotó: Instagram/resourcefurniture
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.