2021. 06. 21. - 11:29

Sokfunkciós, mutatós pad – bármilyen térbe

Sokfunkciós, mutatós pad – bármilyen térbe
Íme egy pad, mely nemcsak arra tökéletes, hogy leüljünk rá egy asztal mellé: alkotópadként, bárpulthoz, de dekorációs elemként is jól alkalmazható.

Bock néven mutatta be legújabb modelljét az Arco cég: a sokoldalú pad az „ülőalkalmatosságok új archetípusa”, az újdonság mintapéldánya.


A Bock munkahelyen, otthon és vendéglátó helyiségben is jól használható. Ülhetünk rajta, ha dolgozunk, de akkor is, ha pihentető tevékenységet folytatunk. Alkalmas magas asztalokhoz és bárokba egyaránt, de szabadon álló tárgyként is mutatós – olyan helyszíneken, ahol elkél egy dekorációs elem.
 
 
Önmagában is mutatós dekorációs elem a Bock pad

 
A Carolin Zeyher által tervezett Bock egészséges és aktív tartásra késztet bennünket ülés közben. A hagyományos és kortárs kézművességet ötvözi. Karaktere robusztus, amelyet masszív fa szerkezetének köszönhet. Ezzel szemben azonban kimondottan elegáns formájú darab – és meglepően kényelmes.

Kifejezetten hasznos olyan környezetekben, ahol fontos a rugalmasság.
 

Meglepően kényelmes ülni ezen az elegáns padon

Egy- vagy kétüléses változatban kínálják, de kétféle magasságban egyaránt kapható. Szabadon, különálló használat esetén kis tálcás asztal is jár hozzá, amelyre könnyedén rárakható egy tablet és egy csésze kávé.

Fotó: arco.nl

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.