Lakberendezés

Tágítsuk a teret a lakásban – dobogóval

Tágítsuk a teret a lakásban – dobogóval

A kisméretű lakásokban mindig problémát jelent a tárgyak megfelelő elhelyezése. Napjainkban azonban több okos megoldás is van ennek kiküszöbölésére – például a jól megalkotott dobogó!

Kis lakások valóságos megmentője egy jól kitalált és kivitelezett dobogó. Olyan esetekre, amikor hely híján vagyunk otthonunkban, s számos holminkat nem tudjuk hová tenni, a dobogó ideális megoldás.

Akármilyen kicsi egy helyiség, a dobogóval lehetőség van arra, hogy további helyet hozzunk létre, de ne zavaró, hanem éppenséggel mutatós módon.

Dobogós megoldás: az ágy alatt könyvek is bőven elférnek

Dobogós megoldás: az ágy alatt könyvek is bőven elférnek

A hagyományos bútorokkal kisebb lakásokban nem sokra megyünk – ám ha a kényelmes teret, a fekvőhelyet dobogó segítségével alakítjuk ki, extra férőhelyeket hozunk létre.

De mire is jó a dobogó konkrétan?

Az első és legfontosabb: normális méretű, kényelmes ágy férhet el rajta, melyet könnyedén kihúzhatunk és betolhatunk, sőt, ha ablak elé helyezzük, tökéletes kilátást is biztosítunk. Ráadásul alatta szép számú tárolóhely alakítható ki.

Lehet azonban az ágy a dobogóba rejtve is, ilyen esetben a nappali rész a felette levő területen rendezhető be.

A dobogó lényege, hogy a tér praktikusságát jelentős mértékben növeljük a segítségével. Egy kis szobát is nagymértékben megnövelhetünk a rendelkezésre álló pakolófelület és tér szempontjából.

Ötletes dobogókkal rengeteg helyet teremtünk a hálórész alatt

Ötletes dobogókkal rengeteg helyet teremtünk a hálórész alatt

Ami a dobogónál fontos: jól meg kell tervezni magasságát és stílusát, de legfőképpen az agyagot, amiből készül – lényeges, hogy megfelelő teherbírással rendelkezzen.

A dobogó olyan magas legyen, hogy egy ember rajta még kényelmesen felállhasson. A feljutásnak is praktikusnak és biztonságosnak kell lennie.

Hálószoba és nappali, valamint gyerekszoba estében is tökéletes megoldás a dobogó, mely a tér vizuális elosztását javítja, de növeli magát a teret is.

Szavazzunk rá és egészen új távlatok nyílnak lakásunkban!

Fotó: louiesantaguida.com - trustydecor.com – pinterest.com

B.A.

 

Elhunyt Fábián Juli

Elhunyt Fábián Juli

Nagyon fiatalon, mindössze 37 évesen elhunyt a betegségben szenvedő énekesnő. Gyászol a magyar zenevilág.   
Dolgok, amelyek gátolják a fogyást

Dolgok, amelyek gátolják a fogyást

A plusz kilók sem esztétikailag, sem egészségügyileg nem túl kedvezőek az emberre, ezért célszerű minél előbb megszabadulni tőlük. Vannak azonban olyan rossz sz...
Mel B-t támadja a férje

Mel B-t támadja a férje

Azzal vádolja válófélben levő férje az egykori Spice Girl-t, hogy ismét megszegte a házasság felbontásának szabályait, mivel korlátozta hozzáférését egyik ingat...
A pocakos pasik jobban teljesítenek?

A pocakos pasik jobban teljesítenek?

A formás izmos test természetesen szép látványt nyújt minden nő számára, de az még nem jelenti azt, hogy az ágyban is ugyanolyan jó, mint ahogy kinéz.   
Kis kedvenc karácsonyra?

Kis kedvenc karácsonyra?

Napjainkban egyre népszerűbb valamilyen háziállatot vásárolni ajándéknak. Érdemes azonban néhány dologra oda figyelni.   
Halle Berry: Végeztem a szerelemmel!

Halle Berry: Végeztem a szerelemmel!

Nagyon csalódottnak tűnik a csinos színésznő – Halle Berry a közelmúltban szakított legutóbbi kedvesével, s most úgy véli, „befejezte”, már ami a szerelmet ille...
Gyömbérrel az émelygés ellen

Gyömbérrel az émelygés ellen

Ez a csodálatos növény igazi immunerősítő. Számos pozitív hatása ismert és a kismamák rosszullétén is képes segíteni.   
Csokoládés arcmaszk – mi sem csábítóbb!

Csokoládés arcmaszk – mi sem csábítóbb!

A csoki nemcsak ehető finomság – igazi kényeztetés a bőrnek is. Számos dologra használható a szépségápolásban is, ezért érdemes élni vele. Készítsünk most el eg...
Robbie Williams 7 napig az intenzíven volt!

Robbie Williams 7 napig az intenzíven vo...

Megdöbbentő dologról mesélt a sikeres énekes: Robbie Williams-et egy furcsa agyi probléma miatt 7 napig az intenzív osztályon ápolták, drámája miatt orosz konce...
NYEREMÉNYJÁTÉK házi kedvenceknek - Jelentkezzen MOST

NYEREMÉNYJÁTÉK házi kedvenceknek - Jelen...

Most regisztráljon a Nice Szépségverseny Házi Kedvenc kategóriájába és vegyen részt Nyereményjátékunkon!   NYEREMÉNYJÁTÉK új és már korábban regisztrált verseny...
< >