2017. 09. 04. - 11:26

Találtunk pár nem mindennapi lakást Budapesten

Találtunk pár nem mindennapi lakást Budapesten

Azok, akik kedvelik a kertkapcsolatos illetve a modern lakásokat Budapesten, most érdemes körül nézniük. Számtalan otthont kínálnak az ingatlanpiacon, amelyek a garzon mérettől egészen a több szobás lakásig elérhetők. Mindenre lehet megoldást találni, hiszen az ingatlanpiac a tavasz érkezésével fellendülőben van.

Az ingatlantajolo.hu oldalon fellelhető eladó lakások között az első kerületben található ingatlan igazán különlegesnek mondható. A különleges kertkapcsolatos lakás egy Bauhaus jellegű villában található, amely még felújításra is került.

Bauhaus jellegű villában kertkapcsolatos lakásBauhaus jellegű villában kertkapcsolatos lakás

A világos szobák, a gyönyörű panoráma, a zöld kert és a kertben lévő halastó valamint a szobrok mind meghitt otthont biztosítanak az ide költözőknek. Akik kedvelik a csendes és nyugodt környezetben nívósan felújított otthonokat azoknak érdemes ezt az ajánlatot megfontolniuk. A kertrajongóknak ezt az otthont csak ajánlani lehet, hiszen meghitt nyári pillanatokat lehet átélni a szép kis teraszon, amelyet a gyönyörű természet, ölel körbe.

Az eladó lakások Budapesten most számtalan kerületben elérhetők, hiszen a lakáspiac fellendülőben van. Akik vidékről költöznének fel Budapestre, most van miből válogatniuk. Akik inkább a belvárostól távol eső otthonokat részesítik előnyben, nézzenek bátran körül a XXII. kerületben, Rózsavölgyben.

A gyönyörű kertvárosi kerületbe egyre több család költözik, hiszen közel a belvároshoz mégis távol a zajtól a gyermekeket csöndes és meghitt környezetben tudhatjuk. A kerületben élők összefogása is páratlan, így az ilyen ajánlatok mellett egyszerűen nem szabad elmenni. Akik a panorámás luxus családi házakat keresik, azok biztosan megtalálják itt számításukat. A csodálatos több szintes otthon különleges és egyedi építészeti megoldásokkal csábítja az érdeklődőket.

Ős fás kert és örökpanorámaPanorámás luxus családi ház

Ős fás kert és örökpanoráma vár az új tulajdonosokra. A hegyoldalban elterülő otthon, egy gyönyörű zölddel szegélyezett kocsibejárón keresztül igen egyszerűen közelíthető meg. A két lakószint és a számtalan szoba több gyermekes családoknak is ideális, sőt még a nagyszülők is helyet kaphatnak ebben a szuper otthonban. Két autónak megfelelő garázs, hatalmas teraszok, hidromasszázskád és még egy professzionális fotóműterem is megtalálható ebben a kellemes otthonban.

Arra is lehetőség van, hogy a különböző szinteken egy-egy lakást alakítsanak ki, így igazán nagyon jó beruházásnak tekinthetjük, hiszen itt akár egyszerre több generáció is elfér. Amennyiben nem az összeköltözésen törjük a fejünket, az alsó szintet akár vállalkozás céljára a fotóműteremmel együtt bérbe is lehet adni. A minőségi burkolóanyagok, a különleges fából készült beépített bútorok mind a vételár részét képezik. A hatalmas szabad helynek köszönhetően a későbbeikben akár egy medencét is fel lehet építeni a házban lakók teljes kényelme érdekében.

Ma már nem elérhetetlen a luxus, csak a megfelelő tőke kell hozzá. Nem is nagyon szükségszerű építkezésekbe fogni, hiszen számtalan extra felszereltségű otthont lehet készen megvásárolni. Akár egy régebbi házat, amely felújítások esett át, akár egy újonnan épített otthont. Mindegy melyik mellett döntünk, hiszen a mai minőségi építészeti megoldásoknak köszönhetően a régi otthonokból is nagyon gyorsan újat lehet varázsolni.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.