2021. 11. 05. - 13:10

Technológiával ötvözték a relaxágyat

Technológiával ötvözték a relaxágyat
Érzésekre reagáló fitnesz-platformot tervezett egy dizájner, amely az öngondoskodás gyakorlatait a modern technológiával párosítja.
Az OPUS számára tervezett a közelmúltban Yves Béhar a közelmúltban ágyat, amely a SoundBed nevet kapta. Mindjárt ki is derül, hogy miért: egy érzésekre reagáló fitneszplatformról van szó, amely a bevált öngondoskodási gyakorlatokat a modern technológiával ötvözi.

A SoundBed kialakítása a célzott és a teljes testre kiterjedő vibrációt térbeli hangzással társítja, hogy igazán személyes, magával ragadó élményt hozzon létre, amelyben mindenki kényelmesen lazíthat.

Az elegáns, moduláris ágy kompakt, hatszögletű formává alakulhat, így ha éppen nincs használva, könnyen elrakható.
 
Különleges, pihentető élmény a Soundbed
 
 
A különleges ágy az emberi érzelmi egészségét helyezi az első helyre. SoundHealing segítségével enyhíti a fizikai feszültséget.

„A SoundBed wellness-jellegű élményt nyújt a gyógyuláshoz és a éberséghez. Az OPUS technológiájával, illetve napi használatot tekintve is kiváló formai kombinációjával növelni tudjuk az otthoni holisztikus wellness és gyógyítás könnyedségét” – mondta Yves Béhar.

A szilárd és jól kitámasztó ágy alja több ismétlődő háromszög – technológiáját és tartozékait pedig ezen, prizmás lábakba rejtették.
Használaton kívül a szegmentált geometriai formák kompakt, hatszögletű formába gördülnek. Mutatós és hasznos bútordarab bármilyen környezetben!

Fotó: feelopus.com - Instagram

L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.