2022. 02. 21. - 11:40

Tesz róla a kanapé – Minden nap más lehet a nappali

Tesz róla a kanapé – Minden nap más lehet a nappali

Rugalmas, moduláris kanapét alkotott egy cég, amellyel cseppet sem nehéz akár naponta megváltoztatni a nappali képét.

Vágytunk már valaha arra, hogy egyik nap ilyen, másik nap olyan legyen a szobánk? Éreztük azt, hogy némi elhelyezés-módosítás néha jól esne? sofa_embrace_2
 
Íme egy bútor, ami ezt megoldja. Megnyerő, flexibilis kanapét hozott létre a Carl Hansen & Son cég, amely bármikor lehetővé teszi a változást a nappaliban.
 
A rugalmas, moduláris darab tökéletes egyensúlyt teremt a könnyű faváz és a puha kárpit között, s ragyogóan egyesíti az EOOS kortárs esztétikai érzékét a Carl Hansen & Son minőségi kézműves hagyományaival.
 
Az eredmény az Embrace kanapé, mely a lehető legjobban minimalista, mégis kényelmes és mutatós.
 
Összesen tíz modulból áll, ezek közül valamennyi minden elképzelhető módon kombinálható, de önállóan is használhatók - így a kanapé rendkívül rugalmassá válik.
 
A lerakó asztalka hol ide, hol oda kerül, a kanapétól el is válaszható, de akár egy puffszerűvé alakított darabjával is állhat a szoba közepén.
 
Mindenféle változatban kombinálható az Embrace kanapé
Mindenféle változatban kombinálható az Embrace kanapé
 
Az ülőrészek puhasága ellentétben áll a szigorú megjelenéssel, a kanapé laza párnáival együtt kellemes, meghitt kényelmet biztosít.
 
Mivel a bútor kerete tömör fából készült - csakúgy, mint a karfás és asztali modulok -, a funkciók ezen kombinációja lehetővé teszi azt is, hogy kiválaszthassuk, mennyi fa vagy kárpit legyen jelen az aktuális megjelenésben.
 
Mindenféle változat lehetséges, a klasszikustól és szimmetrikustól az expresszív hatás megteremtéséig.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.