2019. 12. 16. - 12:55

Tippek – így segítheti a technika otthon a karácsonyt

Tippek – így segítheti a technika otthon a karácsonyt

Napjainkban a technológia megoldások arra is lehetőséget adnak, hogy a karácsonyi hangulat „instant” beköltözzön az otthonunkba.

Ma már könnyedén karácsonyi hangulatot varázsolhatunk otthonunkba egy hangasszisztens segítségével: miután elkészült a karácsonyfa és kidíszítettük a lakást, a hangulat megteremtésében egy hangasszisztens is segítségünkre lehet, melyre jó példa akár a Google terméke is.
 
Ezek az eszközök ma már számos trükköt tudnak, amelyeket használhatunk az ünnepléshez.
 
1.Karácsonyi zenéket játszanak például: az egyik legegyértelműbb dolog, hogy a hangasszisztenst alkalmazhatjuk karácsonyi dalok lejátszására – egy teljesen alap hangszóró segítségével máris kiváló zenei válogatással teremthetjük meg az ünnepi hangulatot, amely állandóan szólhat a háttérben.
 
A karácsonyi fényeket és a zenét is szolgáltathatja a technika
A karácsonyi fényeket és a zenét is szolgáltathatja a technika
 
Ehhez csupán utasítást kell adnunk neki, hogy karácsonyi dalokat játsszon, s megkezdi a karácsonyi dallamok lejátszását alapértelmezett zenei szolgáltatással. Chromecast szolgáltatással a zenét akár a tévére is átvihetjük.
 
2.Képes kontrollálni a karácsonyi díszítést: miután a hangasszisztens egyik fő funkciója az intelligens otthon vezérlése, ehhez a karácsonyi kivilágítást is nyugodtan hozzárendelhetjük. Csupán néhány kompatibilis, intelligens csatlakozó és az alkalmazott fények szükségesek.
 
Ez az eszköz ráadásul két parancsot is fogad egyszerre, vagyis el tudunk készíteni egy listát, amely tartalmazza az utasítást a fények felkapcsolásáról és a zene lejátszásáról ugyanazon időben.
 
Éljünk a technológia adta lehetőségekkel és dőljünk hátra!
 
L.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo