2020. 05. 12. - 13:30

Top 10 divatos nappaliszoba szín

Top 10 divatos nappaliszoba szín

Hacsak nincs meg már évek óta a fejünkben, milyen színű nappalit szeretnénk, bizony nem olyan könnyű kiválasztani a hosszútávon is megfelelő színt. Olvass tovább a legszebb idei árnyalatokhoz.

Nincs még meg, milyen színvilágú képviselje a nappaliszobát? Mint azt bizonyára tudjuk, a színek hatással vannak hangulatunkra, sőt, teljesítményünkre, energiaszintünkre is.
 
Ezért cseppet sem mindegy, milyen árnyalatra voksolunk egy-egy adott helyiségben.
 
Talán segít egy kicsit, ha bemutatjuk a 2020-as év legszebb színeit és színkombinációit, melyek kimondottan nappaliba tervezettek.
 
1.Klasszikus fekete-fehér: időtlen párosítás a fekete és a fehér, mely a belső teret ügyesen tágíthatja is.
 
2.Pasztell kék: ez az árnyalat frissességet kölcsönöz a nappaliszobának, melyhez kitűnően illeszthetők a fa bútorok, a fém kiegészítők pedig mélységet teremtenek.
 
Klasszikus fekete-fehér, izgalmas kiegészítőkkel a nappaliban
Klasszikus fekete-fehér, izgalmas kiegészítőkkel a nappaliban
 
3.Sötétzöld: a gazdag, tónusát tekintve visszafogottabb sötétzöld remekül megy a fához és a szép, bézs kárpithoz a nappaliszobában.
 
4.Faszén árnyalat: a faszén színű falak meglepő választásnak bizonyulhatnak a nappaliba, ám valósággal személyiséget adnak a helyiségnek.
 
5.Napsárga: ez az üde, visszafogott napfényes szín mindig jó választás egy közösségi térbe. Krémszínű bútorhuzatokkal, fa kiegészítőkkel, sőt, egy fehér kandallóval tökéletes összeállítás lehet.
 
6.Teljes fehér: a teljesen fehér szín sem régimódi választás, sőt. Ám az egész szobát fehérré tesszük, tartsuk fenn az érdeklődést fa bútorok és érdekes textilek alkalmazásával.
 
7.Rózsaszín: bár kevesen szavaznak erre az árnyalatra, ha nappaliról van szó, az ütős szín inspiráló, melyet egy kis vörössel is keverhetünk a kifinomult hangulat megteremtéséhez.
 
8.Elegáns bézs: a bézs nem véletlenül klasszikus szín. Olyan élénkké teszi a szobát, amennyire csak lehet, s nagyon jól illik számos stílushoz.
 
9.Óceánkék: ez az árnyalat szintén jó választás, különösen, ha szobánknak afféle tengeri, kókuszpálmás hangulatot kölcsönöznénk.
 
10.Terrakotta: a sivatag inspirálta, természetes terrakotta szín nemcsak gyönyörű, de rendkívül hangulatos is a nappaliszobában, azonnali melegséget teremt a helyiségben.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.