2020. 11. 16. - 12:20

Top 5 módszer: hogyan teremtsük meg elsőre a jó benyomást?

Top 5 módszer: hogyan teremtsük meg elsőre a jó benyomást?

Minden lakástulajdonos vágya az inspiráló belső tér, amely első látásra kellemes benyomást kelt másokban. Mi szükséges azonban ehhez? Íme néhány hasznos tipp.

Sokan vélik úgy, hogy az inspiráló belső tér megteremtése nehéz feladat. Ez azonban korántsem igaz. Elegendő néhány ízléses ötlet, mely nemcsak izgalmasabbá teszi a helyiségeket, hanem kimondottan „öltöztet”.Mutatós csillár a falon
 
Lássuk, hogy teremthető meg elsőre a jó benyomás?
 
1.Érdekes függő lámpák: a világítás a legjobb enteriőrt is feldobhatja – vagy akár tönkre is teheti.
 
Fontos a megfelelő fények kiválasztása. Válasszunk egy szép, modern otthoni környezetbe függő lámpát, csillárt, amely egyben karakteresebbé is teszi a teret. Választhatunk rendkívüli, szokatlan megjelenésűt is!
 
2.Nyitott tér: sokkal tágasabbnak tűnik egy otthon, ha nyitott tereket hagyunk. Megfelelő elrendezésükhöz érdemes ugyanakkor szakértő segítségét kérni.
 
3.Szemet gyönyörködtető csillogás: hasznos belsőépítészeti ötlet, amely alkalmazható otthonunkban, a figyelemfelkeltő fényesség hozzáadása.
 
Olyanoké, amelyek megragadják a tekintetet: például kristály kiegészítők, bronz bútorok vagy sárgarézből, rozsdamentes acélból készült díszdarabok.
 
Szemet gyönyörködtető tapéta4.Dekoráljunk nagy növényekkel: a nagyméretű virágok, szobanövények nagyszerű módjai annak, hogy otthonunk hangsúlyos legyen, akár kívül, akár belül.
 
Rendezzünk el néhányat a fogadótérben és a nappaliban.
 
A növények nem kerülnek sokba, ellenben kiválóan dekorálnak, barátságos hangulatot csempésznek a lakásba.
 
5.Öltöztessük fel a falakat: a tapéta egyre népszerűbb, növekvő tendenciává válik.
 
Érdemes egy-egy jól kiválasztott darabbal dekorálni a falat, persze nem mindet, egy-egy oldalt. Érdemes a szokatlan-, a növényi mintákra, színekre, dizájnra szavazni.
 
Választhatunk elvont alapformákat, amelyeket a természet ihletett, vagy más színes mintákat, amelyek a falakat gyönyörű műalkotássá varázsolják.
 
Fotó: Instagram/ Décor Aid
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.