2020. 04. 22. - 12:40

Virágban is ücsöröghetünk, ha a Sandleren múlik

Virágban is ücsöröghetünk, ha a Sandleren múlik
Friss, innovatív dizájn a szezonra hangolva: Virág néven üdítő megjelenésű, mondhatni tavaszi hangulatú székekkel rukkolt elő a Sandler Seating.

Ha igazán évszakhoz illő bútorra vágyunk, alighanem megtaláltuk az igazit. Hozzá kell tenni: ezek a székek azért bátorságot is igényelnek, hiszen nem mindennapi látványt nyújtanak – fontolóra kell vennünk, valóban bevállaljuk-e őket!


A Sandler Seating a közelmúltban debütált Flower (virág) elnevezésű kollekciójával, amelyet friss és innovatív dizájn jellemez. Martin Ballendat tervezőt a virágok szirmai inspirálták, s az eredmény üdítően jó lett.
 
 
Virág alakú székek Sandler-módra

Az ergonomikus dizájn és az enyhén rugalmas háttámla valódi kényelmet nyújt, mégis egyedien esztétikus megjelenést biztosít – számos környezetbe beilleszthető.

A Flower termékcsalád két verzióban érhető el: lágy tapintású uretán vagy puha, párnázott vázzal, amelyet számos anyaggal vagy bőrrel is kárpitozhatnak.

A lágy, uretán változat több különféle fertőtlenítőszerrel tisztítható a biztonságosabb környezet érdekében. A Flower székek alapja is változtatható: elérhető forgó alappal, masszív fa-, vagy éppen kúp alakú fém lábakkal is.

Egy biztos, bármelyik verziót választja is az ember, minden nap üdítő látványban lesz része.

Fotó: Facebook / Sandler Seating

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.