2018. 08. 10. - 19:40

Alexa hangasszisztens az Amazon Fire HD 10 Kids Edition gyerektabletben

Alexa hangasszisztens az Amazon Fire HD 10 Kids Edition gyerektabletben
Gyerekek számára kifejlesztett, játékos külsejű, de modern felszereltséggel rendelkező táblagépet dobott piacra az Amazon. Ez az Amazon Fire HD 10 Kids Edition.

Az Amazon Fire HD 10 Kids Edition a cég eddigi legnagyobb és leggyorsabb táblagépe gyerekek számára. Ennek egyik különlegessége egy új megoldás, a Show Mode, ami az Alexa hangasszisztenst használja az aktuális hírek, időjárás és egyebek lekérdezésére, ráadásul mindehhez meg sem kell érinteni a készüléket.

A tablet - ahogy a neve is mutatja - egy 10,1 hüvelykes érintőképernyőt birtokol, amely 1920 x 1080 pixel, vagyis Full HD felbontáson üzemel. Négymagos processzora 2GB RAM-mal és 32GB tárhellyel az oldalán végzi a dolgát, microSD memóriakártyából pedig akár 256GB-os is használható. Akkumulátorának kapacitása lehetővé teszi, hogy egy töltéssel akár 10 órányi üzemidőt lehessen elérni.


Az Amazon Fire HD 10 Kids Edition a gyerekek új kedvenc táblagépe lehet


A Fire HD 10-hez igény szerint Show Mode Charging dokkolót is lehet vásárolni, ami egyrészt tölti a tabletet, másrészt automatikusan Show Mode-ba teszi azt. A kiegészítő - és persze Alexa - használatával például receptet lehet megjeleníteni, majd egy időzítőt beállítani, hogy aztán a vacsora elkészülését jelezze a képernyőn, valamint a lakásban lévő egyéb Echo eszközökön.

Emellett Alexát meg lehet kérni arra, hogy kezdeményezzen videóhívást a családdal vagy a barátokkal, de arra is, hogy játsszon le egy filmet, vagy hogy indítson el egy hangoskönyvet. A dokkoló egyébként állítható betekintési szöggel bír, és egy tok is jár hozzá.

Az Amazon Fire HD 10 Kids Edition kék, pink és sárga színben 199,99 dolláros, vagyis kb. 56.000 forintos áron került forgalomba az Egyesült Államokban, amihez a Show Mode Charging dokkoló további 49,99 dolláros (kb. 14.000 forintos) áron szerezhető be.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.